Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με το βλέμμα του στα... Όσκαρ

Το πιο µεγάλο όνειρο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη είναι τα Όσκαρ...

«Πιο µικρός έκανα πλάκα στους δικούς µου και τους έλεγα ότι κάποια στιγµή θα πάρω ένα Οσκαρ και πάντα γελούσαν. Νοµίζω ότι επειδή βρίσκοµαι σε κάτι κινηµατογραφικό, το οποίο δεν έχει να κάνει µε τη χώρα µας, περιµένω να πάω στα Οσκαρ. Ακούγεται ψωνίστικο, αλλά το εννοώ. Καµιά φορά χρειάζεται να λέµε δυνατά τα όνειρά µας για να τα ακούµε κι εµείς» λέει ο ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιστρέφει στη σειρά του Alpha «Το σόι σου» για πέµπτη συνεχόµενη χρονιά: «Μάλλον έχει γίνει το σόι όλων µας, γιατί διαπιστώνεις, γυρνώντας την Ελλάδα µε τις περιοδείες, πόσο το έχει αγαπήσει ο κόσµος. Παρατηρείται το σπάνιο φαινόµενο πλέον µια οικογένεια να µαζεύεται να δει κάτι, όπως παλιά µε τις ελληνικές ταινίες το Σάββατο ή την Κυριακή στην ΕΡΤ. Και πλέον µε έναν τρόπο γνωριζόµαστε πολύ καλά, έχουν γίνει κουµπαριές, έχουν γίνει στενές φιλίες, έχουµε όλοι γελάσει και κλάψει στον ώµο του συναδέλφου µας. Κι αυτό νοµίζω ότι θα µας µείνει, γιατί τα χρόνια περνούν και στο τέλος µένουν άνθρωποι και ωραίες στιγµές, που θα έχεις να θυµάσαι».

Παράλληλα, η συνεργασία του µε το Από Μηχανής Θέατρο συνεχίζεται: «Με τη νέα διεύθυνση της Αννας Ελεφάντη και του ∆ηµήτρη Μυλωνά, κάνουµε µια καλή προσπάθεια και έχουµε µπει πάρα πολύ δυναµικά στον θεατρικό χώρο. Φέτος έχουµε πολύ δυνατές παραστάσεις µε σπουδαίους καλλιτέχνες και ετοιµάζουµε την “Προσωπική συµφωνία” του Ρόναλντ Χάργουντ. Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ, το οποίο µιλά για το σήµερα, για το γεγονός ότι βρισκόµαστε σε µια εποχή που είναι απολιτίκ. Στις 7 Νοεµβρίου θα ανέβει και ελπίζουµε να πάει καλά. Εχω τη µεγάλη χαρά να βρίσκοµαι µαζί στη σκηνή µε τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Χρήστο Βαλαβανίδη».

Πηγή: Realnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου