Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αναστασία Βοσκανίδου: «Εγώ είμαι η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη»

Για τη σχέση της με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μίλησε η Αναστασία Βοσκανίδου.

Το μοντέλο δήλωσε συμμετοχή στο Greece's Next Top Model και στο συνοδευτικό βίντεο αναφέρεται ξανά στη σχέση της με τον τραγουδιστή παρότι στο παρελθόν την είχαν διαψεύσει από το φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το γνωστό μοντέλο δήλωσε συμμετοχή στο reality του Star και το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας θα το δούμε στο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο να διεκδικεί μια θέση στη επόμενη φάση της εκπομπής. Το μοντέλο, το οποίο αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή του, απασχόλησε έντονα τους κριτές, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει αν της έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσει ή αν την απέρριψαν.

Το 2015 η ωραία Αναστασία με τα πλούσια προσόντα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις όταν εξομολογήθηκε δημόσια για πρώτη φορά το ειδύλλιό της με τον τραγουδιστή. Ο Χάρης Λεμπιδάκης, στενός συνεργάτης του ερμηνευτή, έσπευσε τότε να τη διαψεύσει: «Μπήκε στο καμαρίνι του Παντελή και έβγαλαν φωτογραφίες, όπως και τόσος άλλος κόσμος». Ωστόσο, τίποτα από όσα ειπώθηκαν δεν την πτόησαν, αφού εκείνη επιμένει πως ήταν η τελευταία σύντροφός του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου