Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αθηνά Οικονομάκου: «Της γύρισε το μάτι»: «Έγινε λάθος και μάθατε την ημερομηνία του γάμου» (βιντεο)

 Το μυστήριο έλαβε τέλος πριν από λίγες μέρες και μάθαμε πότε η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα παντρευτούν!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της (είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο στην γενέτειρα της Αθηνάς στο Γύθειο, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών) και τώρα το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου.

 Η νύφη θα φορά νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Η Αθηνά ρωτήθηκε για τον γάμο της και τόνισε: «Πρώτον να ξεκαθαρίσω θα γίνει γάμος και δε θα γίνει η βάφτιση. Αφού έχει μαθευτεί πια, δε θα γίνει μαζί και η βάφτιση, μόνο ο γάμος. Δεν έχουμε ιδέα πότε θα γίνει η βάφτιση, όπως και για τον γάμο δε θα είχατε εσείς ιδέα… έγινε λάθος και μάθατε τον γάμο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου