Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό είναι το παρασκήνιο Λιάγκα Vs ΑΝΤ1! Πώς εμπλέκεται στην κόντρα ο Κανάκης; (βιντεο)

Χαμός στον ΑΝΤ1 τις τελευταίες ώρες! Πώς εμπλέκεται το όνομα του Αντώνη Κανάκη στην κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1; Τι έχει συμβεί

Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» όλο το παρασκήνιο της κόντρας αλλά και την εμπλοκή του Αντώνη Κανάνη!

Ο Στέφανος ανέφερε: «Το Γενάρη μαθαίνει ο Λιάγκας ότι κόβεται το Late Night και ο Αρναούτογλου που ετοιμαζόταν για το δικό του late night show μαθαίνει ότι δεν θα βγει ποτέ στον αέρα. Ένα μήνα μετά ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ότι ο Κανάκης ανανεώσει για 3 χρόνια το συμβόλαιό του και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη. Ένα μήνα μετά απολύθηκε ο Λάτσιος. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία.»!

Και πρόσθεσε: «Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη Κανάκη και τον ρωτούν «τι πρόβλημα έχεις με εμάς»; Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά». Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε «και πού το μάθατε αυτό». Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε».

 Από εκεί ξεκινάει και η κόντρα του Κανάκη με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1, η οποία αυτή τη στιγμή κορυφώνεται με περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες 36 ώρες στον ΑΝΤ1.

Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του».

Δείτε όλα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή του Star!





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου