Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δημήτρης Σκουλός: Ποιος είναι τελικά ο αυστηρός κριτής του Greece’s Next Top Model;


Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Greece's Next Top Model

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Greece's Next Top Model, ο Δημήτρης Σκούλος κατέστησε σαφές πως θέλει να αναλάβει τον ρόλο του κακού και φυσικά το πέτυχε, ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο του reality που απέρριψε μία νεαρή κοπέλα λέγοντάς της την ατάκα που... έγραψε: «Απορώ τι ήρθες να κάνεις εδώ».

Απαξιωτικός, με αυστηρό ύφος, λιγομίλητος, με έντονες εκφράσεις –συνήθως υποτιμητικές- ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επαγγελματίες φωτογράφους της χώρας μας. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία περιοδικά Ελλάδας και εξωτερικού όπως τα ELLE, VOGUE, HARPER’S BAZAAR, MARIE CLAIRE, ESQUIRE, MADAME FIGARO, GRAZIA και πολλά ακόμα.

Βρίσκεται επίσης πίσω από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες κορυφαίων brands όπως είναι οι L’Oreal Paris, Adidas Sports, Honda και άλλες.

Αυτόματα, όλες αυτές οι δουλειές, έχουν φέρει την αναγνωρισιμότητα και τη γνωριμία -φυσικά- με όλους τους σταρ της εγχώριας σόουμπιζ. Είναι προσωπικός φίλος πολλών τραγουδιστών, μοντέλων και παρουσιαστών, ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος τον κάλεσε στον πρόσφατο γάμο του.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από το Next Top model ότι είναι μπαμπάς και έχει μία κόρη την οποία, όπως τόνισε, δεν θα άφηνε ποτέ σε μικρή ηλικία να κάνει πλαστικές.

πηγή