Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έκτορας Μποτρίνι: Αν δεν ήταν σεφ θα είχε ασχοληθεί με την αρωματοποιία

O Έκτορας Μποτρίνι δεν είναι όσο απόμακρος δείχνει τηλεοπτικά.

 Όταν τον συναντήσεις από κοντά νιώθεις άνετα να κάνεις μαζί του μια ενδιαφέρουσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων ή να του ζητήσεις να σου μάθει τα πάντα για το καλό φαγητό.

Το πρώτο του πιάτο το έφτιαξε σε ηλικία 7 ετών και ήταν ένα φιλέτο πιπέρι.

Η μαγειρική ήταν μια φυσική εξέλιξη στη ζωή του. Δεν ασχολήθηκε αυτός μαζί της, αλλά αυτή τον επέλεξε. Αν δεν ήταν σεφ θα είχε ασχοληθεί με την αρωματοποιία.

 Θεωρεί ότι δεν υπάρχει φαγητό υπερεκτιμημένο - υπάρχει φαγητό καλό και κακό. Το κακό είναι πάντα υπερεκτιμημένο, είτε είναι food trend είτε όχι.

 Η καλύτερη συμβουλή που του έχουν δώσει είναι να ξέρει πού θέλει να φτάσει, αλλά να μην ξεχνάει από πού έρχεται. Σε δέκα χρόνια από τώρα ελπίζει να γίνει πιο σοφός.

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι άνθρωπος που δεν χαλαρώνει ποτέ. Βγαίνει, δοκιμάζει καινούργιες γεύσεις και  ανακαλύπτει νέα στέκια στην πόλη.

Πηγή: Down Town


Διαβάστε Επίσης

0 σχόλια: