Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ελένη Καστάνη: «Απουσίαζα από την τηλεόραση επειδή τα σενάρια, κυρίως, δεν ήταν καλά»

Η τελευταία τηλεοπτική δουλειά της ήταν το 2007 στη σειρά του ΑΝΤ1 «Τα κορίτσια του μπαμπά».

Η Ελένη Καστάνη επιστρέφει στην μικρή οθόνη πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με το σήριαλ «Κάνε γονείς να δεις καλό» και εξηγεί τους λόγους που απουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να απέχετε τόσα χρόνια από τη μικρή οθόνη;

«Τα σενάρια, κυρίως, που δεν ήταν καλά. Βέβαια, πιστεύω και στις συγκυρίες και στην τύχη. Υπήρξαν φορές που την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε η δουλειά. Γι' αυτό ανέφερα πριν ότι είμαστε μία ωραία ομάδα. Κι αυτό είναι τύχη. Στη συγκεκριμένη σειρά, νιώθω ότι με τον Ιεροκλή είμαστε συμπληρωματικοί».

Ποια είναι η γνώμη σας για την ελληνική μυθοπλασία;

«Χαίρομαι πολύ που, αρχικά, φέτος οι σταθμοί επιστρέφουν στη μυθοπλασία. Η ελληνική τηλεόραση έχει βγάλει μεγάλα ονόματα, σημαντικούς σεναριογράφους... Ποιον να πρωτοπώ; Τους Ρέππα-Παπαθανασίου, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τον Θοδωρή Πετρόπουλο; Ολοι κάνουν εξαιρετικές δουλειές».

Παρατηρώντας κάποιος τις τηλεοπτικές δουλειές σας, σημειώνει ότι δεν έχετε παίξει πότε σε μεταφορά ξένου σεναρίου. Πάντα επιλέγετε ελληνικές δουλειές...

«Εχετε απόλυτο δίκιο και χαίρομαι που το επισημαίνουμε. Αγαπώ τους Έλληνες σεναριογράφους, τους υπερασπίζομαι και θα τους υπερασπίζομαι. Αυτοί, άλλωστε, μου έχουν χαρίσει τις επιτυχίες που έχω κάνει. Είμαι μία κωμική ηθοποιός που έχω υπάρξει τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, τότε που γίνονταν δουλειές με όραμα και μεράκι, και δεν μπορώ να μην αναφέρω τους υπέροχους και ταλαντούχους αυτούς ανθρώπους. Γι' αυτό και μόνο πρέπει τα κανάλια να κάνουν στροφή στις ελληνικές σειρές, ο κόσμος τις αποζητά με ζέση», λέει στο tv kous kous.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου