Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ελένη Τσολάκη: «Ένα παιδί είναι η ολοκλήρωση μιας οικογένειας»

Ύστερα από δυο χρόνια σχέσης, η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης, παντρεύτηκαν στην Βάρκιζα, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, παρουσία εκλεκτών φίλων, συναδέλφων και συγγενών.


Ο Παύλος Πετρουλάκης, δεν έχει καμία σχέση με τα media και την τηλεόραση. Ωστόσο, η Ελένη τον συμβουλεύεται όσον αφορά τα επαγγελματικά της και μετρά πάντα την γνώμη του.

«Δεν θα κουβαλήσω τα προβλήματά μου στο σπίτι, αλλά πιστεύω πως οι συμβουλές των ανθρώπων που δεν κινούνται στο ίδιο επαγγελματικό περιβάλλον με το δικό μας, είναι πιο αντικειμενικές, γιατί η ματιά τους είναι πιο ξεκάθαρη, βλέπουν από ψηλά και όχι από μέσα όσα συμβαίνουν.

Πολλές φορές θα με συμβουλευτεί κι ο Παύλος για τα δικά του θέματα, φιλτράρει ότι του πω κρατάει τα πιο σημαντικά», λέει στο People. Είναι όμορφη, νέα, επιτυχημένη και με έναν άντρα στο πλευρό της που τον θαυμάζει στον απόλυτο βαθμό, ο οποίος όπως εξηγεί και η ίδια, την εμπνέει και στο κεφάλαιο της μητρότητας.

«Ο ερχομός ενός παιδιού σίγουρα αλλάζει πράγματα στην καθημερινότητα, αλλά και στις προτεραιότητες ενός ζευγαριού. Ένα παιδί, όμως, είναι η ολοκλήρωση μιας οικογένειας».

Πολλές ελληνίδες παρουσιάστριες έγιναν μαμάδες, συνεχίζοντας, κανονικά και την καριέρα τους στην τηλεόραση. «Θαυμάζω τις γυναίκες που αποφασίζουν να συνδυάσουν την καριέρα τους, όποια κι αν είναι αυτή, με τη μητρότητα. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα ήθελα να είμαι και εγώ μια τέτοια γυναίκα. Φυσικά και θέλουμε να κάνουμε παιδιά με τον Παύλο.

 Μακάρι να τα φέρει έτσι ο Θεός και η ζωή και να γίνουμε γονείς. Όλα γίνονται όταν έρθει η στιγμή τους και αισθάνομαι πως όταν έρθει και η δική μας κατάλληλη στιγμή, θα έρθει και αυτό».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου