Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες γουστάρουν το άγριο σ*ξ περισσότερο από τους άντρες

Μέχρι και το P*rnHub έπεσε από τα σύννεφα.

Θυμάσαι πριν πολλά χρόνια που το πορνό ήταν καθαρά αντρική συνήθεια και προνόμιο; Όχι δε θα σου πω ότι οι γυναίκες πλέον κάνουν πονηρές αναζητήσεις στον κυβερνοχώρο –αυτό το ξέρεις εδώ και καιρό πιστεύω. Θα σου πω όμως κάτι που (ενδεχομένως) δεν ήξερες: Οι γυναίκες το προτιμούν πιο άγριο και σκληρό από σένα.

Δεδομένου λοιπόν ότι μιλάω πάντα για το πορνό -μη μου κρεμάσεις και κουδούνια- λέω σήμερα να καταπιαστώ με μία πρόσφατη έρευνα του ιστορικού πια P*rnhub, η οποία αποκαλύπτει άβολες αλήθειες για εσάς τους άντρες. Για παράδειγμα, η κατηγορία Rough S*x, η οποία είναι η 35η σε δημοτικότητα στο site, από τις συνολικά 90 κατηγορίες (γιατί τόσο χαμηλά παιδιά;) είναι κατά 63% πιο δημοφιλής στις γυναίκες σε σχέση με τους άντρες (τι έγινε; Το θέλουμε vanilla;).

Δες και τα πειστήρια:

Συνεχίζω με την κατηγορία Hardcore S*x, η οποία είναι 33η σε δημοτικότητα και… 75% πιο δημοφιλής στις γυναίκες -πάντα σε σχέση με τους άντρες. Ειλικρινά έχω αρχίσει να ανησυχώ.
Η επιστήμη λέει ότι είναι καλύτερο να είσαι single
Ολοκληρώνω με την κατηγορία Fetish -σκληρή κατηγορία για γούστα- η οποία καταλαμβάνει την 69η θέση δημοτικότητας, και -απροσδόκητο- προηγείται στις προτιμήσεις των αντρών σε σχέση με των γυναικών. Παρόλα αυτά η διαφορά είναι μόλις 7% και η ψαλίδα όσο πάει και μειώνεται.
Nαι κύριε Κώστα, ανεβάζουμε φωτογραφίες με μαγιό ενώ είμαστε στη δουλειά ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ
Με λίγα λόγια, οι γυναίκες δε λένε πια όχι σε πειραματισμούς και πιο σκληρά παιχνίδια, αρκεί να το σερβίρεις κι εσύ ωραία. Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που συναντούν… τοίχο, μιας και μεγάλο ποσοστό αντρών φοβάται τις κάπως πιο τολμηρές παρτενέρ. Σε κάθε περίπτωση, η τελική επιλογή είναι δική σου. Πάντως μία αλλαγή, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου