Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Φάνης Μουρατίδης: «Με τη μαγειρική έχω χωρίσει από την ημέρα που γεννήθηκα»

Ο Φάνης Μουρατίδης στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» όπου υποδύεται έναν σεφ. Σε συνέντευξή του μίλησε για τη δική του σχέση με τη μαγειρική.

Ποια είναι η δική σας σχέση με τη μαγειρική;

Έχουμε χωρίσει από την ημέρα που γεννήθηκα. Η σχέση του Κίμωνα με τη μαγειρική είναι ερωτική, ενώ η δική μου τραγική. (Γελάει.)

Ποιο είναι το βαθύτερο μήνυμα που θέλει να περάσει η σειρά;

Το να βλέπεις μία σχέση μεταξύ δύο ανθρώ­πων που είναι δύο ξένοι να χτίζεται από την αρχή. Να αποκτά το πρωταρχικό της νόημα και ν’ ανακαλύπτεις την ανθρώπινη διάσταση. Ο Κίμωνας είναι ένας άνθρωπος τρομερά μό­νος, ο οποίος έχει και δεν έχει οικογένεια, για­τί είναι κάτω από το άλογο της επιτυχίας, και έχει πάψει να είναι άνθρωπος. Αυτό το πρό­σωπο, λοιπόν, το βλέπουμε σιγά σιγά σε ένα νέο περιβάλλον και να ανακαλύπτει τον εαυτό που είχε εγκαταλείψει. Να ανακαλύπτει το παιδί που είχε ξεχάσει. Έγινε παρά φύσιν και  ανακαλύπτει τη φύση μέσα από τον πραγματι­κό του πατέρα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η δι­αδρομή αυτών των δύο ανθρώπων και πώς ο ένας καλύπτει κενά στον άλλον.

Όταν μαθαίνει την αλήθεια, αλλάζει ο τρόπος σκέψης του Κίμωνα;

Ναι, αλλάζει ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα, αλλά αυτό θα αργήσει πολύ.

Θα καταφέρει να κρατήσει μυστικό από τον Αντρέα ότι είναι γιος του;

Αυτό δεν το ξέρω εγώ, αλλά εξαρτάται καθαρά από τους σεναριογράφους. Μέχρι το επεισόδιο που έχουμε γυρίσει, πάντως, δεν έχει αποκαλυφτεί κάτι.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες συγκρούσεις με τη Φωτεινή όπου στη συνέχεια εξελίσσονται σε έρωτα;

Με τη Φωτεινή υπάρχουν συγκρούσεις από την πρώτη στιγμή και η αλήθεια είναι ότι, ναι, στη συνέχεια μετατρέπεται σε κάτι ερωτικό. Προς το παρόν, όμως, δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές.

Πηγή: mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου