Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Κατσαρός: «Δεν έχω κοιμηθεί στο κρεβάτι που κοιμόμουν με τη γυναίκα μου, μετά το θάνατο της»

Προσπάθησε να επενδύσει όλη του τη ζωή με τη μουσική και τα κατάφερε.

Ο Γιώργος Κατσαρός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη ζωή του σήμερα, μετά την απώλεια της λατρεμένης συζύγου του.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στους 10 μήνες μετά το θάνατο της, όπου διέμενε σε ξενοδοχείο, αφού δεν ήθελε να κοιμάται στο σπίτι του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα δεν έχει κοιμηθεί στο κρεβάτι που κοιμόταν με τη σύζυγο του και δεν σκοπεύει να το κάνει ακόμα.

Μετά το θάνατο της συζύγου σας πώς είναι η ζωή σας;

«Η Μιρέλλα «έφυγε» τον προπερασμένο Νοέμβριο. Από την ημέρα, που «έφυγε» η γυναίκα μου έμεινα 10 μήνες στο ξενοδοχείο»

Δεν θέλατε να γυρίσετε στο σπίτι σας;

«Δεν έμενα στο σπίτι, έμενα σε ξενοδοχείο που ήταν δίπλα στο σπίτι μου. Μου συμπεριφέρθηκαν πάρα πολύ καλά εκεί, ήταν γνωστοί, με ήξεραν, αλλά ήταν μοναξιά. Το ξενοδοχείο δεν ήταν κάτι καλύτερο από το σπίτι, ήταν απλά για να μην αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι, ειδάλλως και το ξενοδοχείο μοναξιά ήταν για μένα»

Πώς αποφασίσατε να μείνετε στο σπίτι σας μετά από 10 μήνες;

«Μετά το ταξίδι που έκανα στη Μόσχα. Η επιστροφή και η αναχώρηση ήταν με δρομολόγιο που έφευγε ξημερώματα, οπότε έπρεπε να πάρω το σαξόφωνο, που το είχα σπίτι, όπου πήγαινα και μελετούσα, και μία βαλίτσα. Δεν ήθελα να μείνω στο ξενοδοχείο πριν φύγω, φοβήθηκα ότι δεν θα ξυπνήσω. Στην επιστροφή γύρισα ξημερώματα, πήγα να αφήσω τα πράγματα και είπα: «Γιατί να φύγω;». Ξάπλωσα εκεί και μετά δεν ξανάφυγα από το σπίτι μου»

Δεν είχατε ξαπλώσει 10 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού σας, όπου κοιμόσασταν με τη σύζυγο σας;

«Όχι, αυτό δεν το έχω κάνει ακόμα. Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα στο κρεβάτι που κοιμόμουν με τη γυναίκα μου, μετά το θάνατο της»

Πού κοιμάστε;

«Σε άλλο δωμάτιο. Εκτός από τη δική μας κρεβατοκάμαρα, υπάρχουν οι δύο κρεβατοκάμαρες των παιδιών, του Αντώνη και του Αλέξανδρου. Εγώ κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρα του Αντώνη», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου