Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Παπαδάκης: «Εχω πέσει σε λούμπες, έχω κάνει λάθη»

Βρίσκεται 28χρόνια στην τηλεόραση και παραδέχεται πως έχει κάνει λάθη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλάει για τις αλλαγές της τηλεόρασης και για το αν πιστεύει πως είναι προσωποκεντρική.

-Τελικά πιστεύεις ότι έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση;

«Ναι, η τηλεόραση έχει αλλάξει. Δεν γίνονται πλούσιες παραγωγές. Είναι ακριβό σπορ και για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου με αξιοπρέπεια, για να έχεις τα μέσα και τους κατάλληλους ανθρώπους, θα πρέπει να έχεις μπάτζετ. Με συρρικνωμένη τη διαφημιστική πίτα, τα κανάλια δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θα ήθελαν. Προσπάθειες όμως γίνονται. Εκεί παίζει ρόλο το μεράκι, η πίστη και η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις».

-Είναι προσωποκεντρική πιστεύεις η ελληνική τηλεόραση;

«Αυτό είναι το μεγάλο λάθος των προσώπων της τηλεόρασης. Να νομίζουν ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Τα πρόσωπα και οι εκπομπές κρίνονται από τη διάρκεια τους. Οποιος πιστέψει ότι αυτός είναι και άλλος δεν είναι και ότι αυτός κάνει τη διαφορά κάνει τεράστιο λάθος. Από τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκα με την τηλεόραση προσπάθησα να το αποφύγω αυτό».

-Αν όμως ο Ελληνας δεν αγαπήσει το πρόσωπο δύσκολα βλέπει την εκπομπή...

«Θέλει πολλή δουλειά αυτό και πολλή προσοχή. Ξέρεις πόσες φορές έχω κατηγορηθεί για λαϊκισμό; Δεν γίνεται να μη λαϊκίσεις όταν ασχολείσαι με την καθημερινότητα. Είναι στιγμές που παρασύρεσαι, ενθουσιάζεσαι. Εχω πέσει σε λούμπες, έχω κάνει λάθη. Το θέμα είναι να μην παρασυρθείς και γίνεις γραφικός. Και να μην πιστέψεις ότι είσαι σημαντικό πρόσωπο. Αυτή η έπαρση ανθρώπων που γνωρίζουν ευκαιριακή δόξα μου τη βαράει στο κεφάλι», αναφέρει στο Gala.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου