Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Γιώργος Παπανδρέου: Βαλς με την Γουέντι στη Σύμη (φωτο)

Από τις μοναχικές ζεϊμπεκιές, στο βαλς για δύο... Αιτία, φυσικά, είναι ο έρωτας.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που από τότε που πήρε διαζύγιο φροντίζει να ζει τον ερωτά του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γουέντι Κόνελι.

Ωστόσο είναι από τις σπάνιες φορές που ένας Έλληνας πολιτικός μας χαρίζει τέτοια... τρυφερά ενσταντανέ με τη σύντροφο του. Και μπορεί ο κ. Παπανδρέου λόγω και της ανατροφής και του κοσμοπολίτικου αέρα που πάντα κουβαλούσε να ήταν ένα... κλικ πιο μπροστά όσον αφορά την προσωπική του εικόνα, ωστόσο σπάνια τον έχουμε δει σε τρυφερές και άκρως προσωπικές στιγμές με τη νέα του σύντροφο.

Πλέον, έχοντας λιγότερες πολιτικές υποχρεώσεις καθώς δεν βρίσκεται στο τιμόνι της εξουσίας, με τα πρωθυπουργικά καθήκοντα να βαραίνουν το πρόγραμμα του όπως παλαιότερα, αφού δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας, ο Γιώργος Παπανδρέου απολαμβάνει ανενόχλητος την κοινωνική και προσωπική ζωή ίου. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην πρωθυπουργός και η αγαπημένη του, Γουέντι, βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στη Σύμη, όπου απόλαυσαν ευχάριστες στιγμές ξεγνοιασιάς. Πρόκειται για έναν προορισμό που επιλέγουν συχνά, αφού και οι δύο έχουν λατρέψει την ομορφιά του τοπίου και τη φιλοξενία των κατοίκων.

Στο ταξίδι τους είχαν μαζί και τη μικρή κόρη της Ολλανδέζας αγαπημένης του πρώην πρωθυπουργού, με την οποία ο ίδιος διατηρεί άψογες σχέσεις. Ο φακός του «8» ήταν εκεί και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι ένα από τα βράδια της παραμονής του στο νησί, όπου μαζί με την παρέα τους πήγαν για φαγητό σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια του νησιού, στην ταβέρνα του Μάνου. Ο Γιώργος Παπανδρέου -ως λάτρης της υγιεινής διατροφής- επέλεξε φρέσκα, διαλεχτά ψάρια, μοναδικές σαλάτες και συνόδευσε το δείπνο του με λευκό κρασί από επώνυμη κάβα. Και επειδή ο πρώην πρωθυπουργός ξέρει να περνάει καλά, έκλεισε τη βραδιά του με... χορό. Μόλις το κέφι άναψε, δεν δίστασε να πάρει την 52χρονη σύντροφο του και να χορέψουν. Ένα ερωτικό βαλς, που τράβηξε σίγουρα τα βλέμματα, αφού οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά και έκαναν ξεκάθαρο πόσο ερωτευμένοι είναι.

Ο κύριος Μάνος φυσικά και δεν άφησε το περιστατικό να «πέσει κάτω», πειράζοντας το ζευγάρι και φανερώνοντας την καλή σχέση που έχει μαζί τους, ενώ το ζευγάρι δεν έδειξε να ενοχλείται ούτε όταν οι υπόλοιποι θαμώνες θέλησαν να τους απαθανατίσουν με τα κινητά τους. Άλλωστε είχαν αφοσιωθεί απόλυτα ο ένας στον άλλον...

Η γνωριμία του Γιώργου και της Ολλανδής συντρόφου του έγινε πριν από λίγα χρόνια στη Σκιάθο, όπου και κυκλοφορούσαν μαζί -ειδικά τις ανοιξιάτικες ημέρες- χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα για τα «αδιάκριτα» βλέμματα. Όπως λένε οι μάρτυρες της πρώτης γνωριμίας του κ. Παπανδρέου με τη γυμνάστρια, υπήρξε έντονη χημεία, που μετατράπηκε σε δυνατό έρωτα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες. Και μπορεί να το έκρυβαν στην αρχή, όμως τώρα πια δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Πλέον, το ζευγάρι εμφανίζεται χωρίς καμία ανησυχία τόσο στις ταβέρνες της Σκιάθου (έχει σπίτι στο νησί των Σποράδων η Γουέντι Κανελί) όσο και σε γνωστά εστιατόρια των βορείων προαστίων, τα οποία αποτελούν στέκια του κ. Παπανδρέου. Μάλιστα, η 52χρονη Ολλανδή συνοδεύει τον πρώην πρωθυπουργό σε πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό. Αρκετά συχνά βρίσκονται μαζί στην Κρήτη, την οποία ο κ. Παπανδρέου επισκέπτεται λόγω της κόρης του, Μαργαρίτας, που είναι εγκατεστημένη στο Ηράκλειο. Σημειώνεται ότι η Γουέντι Κόνελι μένει μόνιμα στην Ολλανδία, είναι γυμνάστρια και ασχολείται με το personal training. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καν στο μυαλό τους ο γάμος ούτε σαν σενάριο.

Ο «Μάνος» είναι ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά της Σύμης και αποτελεί κοινό τόπο των διασημοτήτων από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το νησί, ενώ σπάνια θα περάσει εβδομάδα χωρίς κάποιο γνωστό πρόσωπο να βρεθεί εκεί. Στην εκλεκτή πελατεία του μαγαζιού συγκαταλέγονται προσωπικότητες από όλους τους τομείς. Ο σέξι κατάδικος που έγινε μοντέλο, Τζέρεμι Μικς, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι, ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης, η γνωστή ηθοποιός Ορνέλα Μούτι και η επίσης πασίγνωστη Σάλμα Χάγιεκ είναι μόνο κάποιοι από τους δεκάδες που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαγαζί.



Πηγή: Secret

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου