Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η ανάρτηση της Παπαχαραλάμπους λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς «Η επιστροφή» (φωτο)

Με νέο ρόλο και μάλιστα δραματικό επιστρέφει στη μικρή οθόνη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Ant1 «Η επιστροφή», η οποία κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ίδια πριν από λίγη ώρα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το λογότυπο κι έγραψε: «#comingsoon #epistrofi_ant1 #monday17 #staytuned». Η σειρά πραγματεύεται την εξαφάνιση ενός παιδιού.

Υπόθεση πρώτου επεισοδίου

Ο Μάνος Κορωναίος είναι ένα μικρό αγόρι, που εξαφανίζεται στην παραλία την ημέρα των γενεθλίων του. Η οικογένειά του τον ψάχνει απεγνωσμένα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Είκοσι χρόνια αργότερα, η Έλενα συνεχίζει να ψάχνει τον χαμένο της γιο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, που έχουν αποδεχτεί την απώλεια. Ο σύζυγός της, ο Ορέστης Κορωναίος, και τα άλλα δύο παιδιά της, η Δανάη και ο Χάρης νιώθουν πως τόσα χρόνια ζούνε με ένα φάντασμα, η Έλενα όμως αισθάνεται ότι ο Μάνος είναι ζωντανός και ότι μια μέρα θα τον βρει. Μέσω του ιδιωτικού της ντετέκτιβ, του Πέτρου, η Έλενα λαμβάνει μια φωτογραφία από τη μέρα της απαγωγής του παιδιού της και αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες της.

Ωστόσο, ο Ορέστης, η Δανάη και ο Χάρης αρνούνται να δώσουν σημασία σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν θα τους οδηγήσει πουθενά. Η εικοστή επέτειος της εξαφάνισης του Μάνου έχει περάσει και η Δανάη με τον Χάρη πάνε στο beach μπαρ της περιοχής. Εκεί η Δανάη γνωρίζεται με έναν μυστηριώδη, γοητευτικό νέο και καταλήγει να φιληθεί μαζί του. Την επόμενη μέρα, ο νεαρός που φιλήθηκε με τη Δανάη εμφανίζεται στο σπίτι της οικογένειας Κορωναίου. Είναι ο εξαφανισμένος Μάνος, που επέστρεψε. Όλη η οικογένεια σοκάρεται.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου