Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά πρώτη φορά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην Ελλάδα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model.  

Δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μόνο μια φορά μαζί.

 Ωστόσο, η ίδια δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και δεν θέλει να σχολιάζει τα όσα γράφονται.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, γράφτηκε πως οι δυο τους χώρισαν.

Η διαχείριση της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική σου ζωή;

«Δεν τη συζητώ όχι μόνο δημόσια αλλά παρά μόνο με ελάχιστους φίλους, πολύ κοντινά μου πρόσωπα Δύο - τρεις άνθρωποι μετρημένοι. Όσα σχετίζονται με την καρδιά μου θέλω να τα κρατήσω για τον εαυτό μου»

Εγώ, παρ’ όλα αυτά, θα σε ρωτήσω. Υπήρξαν δημοσιεύματα που σε θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό και μάλιστα πρόσφατα γράφτηκε ότι χωρίσατε.

«Ναι, υπήρξαν. Το δεύτερο που μου αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει. Φήμες λοιπόν υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου. Είναι μια πόρτα που αν την ανοίξεις δεν κλείνει μετά. Είναι περιττό για μένα να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή»

Το θέμα γάμος, παιδιά. Τα έχεις σκεφθεί όλα αυτά;

«Ναι, φυσικά. Είναι ολοκλήρωση για έναν άνθρωπο η οικογένεια»

Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή;

«Όχι ακόμη. Είμαι σε μια μεταβατική φάση. Επέστρεψα στην Ελλάδα εργάζομαι σε ένα νέο περιβάλλον και προσπαθώ να προσαρμοστώ»

Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα;

«Ναι, πιστεύω, γιατί τον έχω βιώσει» δήλωσε στο tvέθνος.

πηγή