Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η Μαρία Σολωμού «κόλασε» τη Σκιάθο με το καλλίγραμμο κορμί της (φωτο)

Τη Σκιάθο επέλεξε για να χαλαρώσει και να κάνει τις βουτιές της η Μαρία Σολωμού

Η γοητευτική ηθοποιός την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο νησί των Σποράδων για να ξεκουραστεί. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε τη Σκιάθο καθώς είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς.

Ο φακός του «Secret» την εντόπισε μόνη της να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία της Αγίας Ελένης. Η πανέμορφη ηθοποιός δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους που βρίσκονταν εκεί, αφού την κοιτούσαν με θαυμασμό κάθε φορά που σηκωνόταν από την ξαπλώστρα για να βουτήξει στη θάλασσα. Με ένα μαύρο μπικίνι και με κορμί που αποδεικνύει πόσο πολύ προσέχει τη διατροφή της, η ηθοποιός ήταν πιο όμορφη, από ποτέ.

Η Μαρία ήταν χαλαρή, ασχολήθηκε ελάχιστα με το κινητό της, ενώ πέρασε την περισσότερη ώρα της διαβάζοντας ένα βιβλίο.

«Ηταν πολύ ευγενική, απλή, και ήθελε να ηρεμήσει», δήλωσε στο «Secret» άνθρωπος που την είδε από κοντά. Πραγματικά, η ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο του θεάματος βγάζει προς τα έξω μια απλότητα, ένα κορίτσι που ξέρει τι θέλει, που λατρεύει το χιούμορ αλλά και τους αληθινούς ανθρώπους. Ετσι είναι και η ίδια. Με την επιστροφή της στην Αθήνα ξεκίνησαν και κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις, καθώς προσέχει πολύ τα βήματα της τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, θέλει να σκέφτεται καλά πριν πει το «ναι» σε κάποια πρόταση, ενώ δεν την απασχολεί να υπάρχει στο γυαλί απλά για να «φαίνεται».

Οσο για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη συνεχίζεται, παρά τους καλοθελητές που κάθε φορά τους χωρίζουν. Σίγουρα ως ζευγάρι έχουν και τις δυσκολίες τους, ειδικά όταν υπάρχει απόσταση, αφού ο ηθοποιός βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αμερική, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουν εκείνοι.




πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου