Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Η Meghan Markle είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και φάνηκε από αυτήν την κίνηση! (φωτο & βιντεο)

Αγαπημένη μας Meghan Markle είσαι πολύ τυχερή γυναίκα και δεν μιλάμε απλά για το γεγονός πως παντρεύτηκες έναν πρίγκιπα!

Έλα που ο πρίγκιπας αυτός, δηλαδή ο Harry απέδειξε στη χτεσινή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο μαγειρικής της Meghan πόσο υποστηρικτικός μπορεί να είναι.

Πρώτα πρώτα, ο Harry απόλαυσε την πρώτη δημόσια σόλο εμφάνιση της συζύγου του παρέα με τη μαμά της Meghan, Doria Ragland και είναι αλήθεια πως τέτοια σχέση θέλουμε να έχει το αγόρι με τη μαμά μας.

Δεύτερον, παρακολούθησε με υπερηφάνεια την ομιλία της Markle, Που ήταν η πρώτη επίσημη της μετά τον πριγκιπικό γάμο. Μάλιστα, όσο η Meghan Μιλούσε, ο 33χρονος της κοιτούσε με τέτοιο δέος, που δακρύσαμε!

Έπειτα, ο πρίγκιπας στην υπέρτατη εκδήλωση αγάπης, βοήθησε τη σύζυγό του να φτιάξει τα μαλλιά της που μπερδεύτηκαν από τον άνεμο.

«Προσωπικά, σας ευχαριστώ γιατί αυτό είναι το πρώτο πρότζεκτ μου και εκτιμώ την στήριξή σας στο όραμά μου και στην υλοποίησή του», είπε η Markle



H κορυφαία πάντως στιγμής της εκδήλωσης, ήταν εκείνη που οι κάμερες εντόπισαν τον πρίγκιπα να κρύβει μικρά σνακ στα χέρια του. Μόλις ο Harry κατάλαβε ότι η κάμερα τον τσάκωσε, έκανε τον ανυποψίαστο και έκρυψε το φαγητό πίσω του!

Δες και φωτογραφίες από την εκδήλωση παρακάτω.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου