Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Η Βίκυ Μανώλη για τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»: «Μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ το κάστινγκ»

Η Βίκυ Μανώλη θα σκηνοθετήσει τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και αναφέρθηκε στην υπόθεση που πραγματεύεται η σειρά. 

«Μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ το κάστινγκ, γιατί θέλαμε να βγάλουμε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, καθώς ήταν ο στόχος μας αυτός και νομίζω ότι τα καταφέραμε.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι σταθερή αξία. Μέσα από τον ρόλο αυτόν τσαλακώνεται, καθώς υποδύεται μια γυναίκα που χάνει το παιδί της και πονά, και πραγματικά πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι η Μαριάννα είναι ίσως η μόνη που μπορεί να μου το βγάλει αυτό ιδανικά.

 Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργαζόμαστε! Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός. Είναι μία κοπέλα του Εθνικού θεάτρου, που είχε κάνει μόνο θέατρο. Την πρώτο εμφανίζουμε εμείς μέσα από τη σειρά και πιστεύουμε ότι θα κάνει την έκπληξη.

Πρωτοεμφανιζόμενος είναι και ο Θανάσης Πατριαρχέας. Επίσης ο Πάνος Νάτσης και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι γνωστοί μέσα από άλλους, πιο μικρούς ρόλους, είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό.

Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά με όλους τους ηθοποιούς, γιατί θεωρώ ότι καταφέραμε σε συνεργασία με το κανάλι και με την παραγωγή να φτιάξουμε ένα καστ τέτοιο που δεν έχει συνηθίσει το κοινό να βλέπει στα καθημερινά σίριαλ, αλλά να έχει νέα και ταλαντούχα πρόσωπα», δήλωσε στο περιοδικό mytv.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου