Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δεν έχω και κάποια ιδιαίτερη προσωπική ζωή»

Μπορεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης να είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, ωστόσο έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


«Είναι ένα κομμάτι της ζωής που αφορά μόνο εσένα κι όχι τους άλλους. Δεν έχω και κάποια ιδιαίτερη προσωπική ζωή. Αυτά επί της ουσίας αφορούν μόνο τους σταρ του Χόλυγουντ. Στην Ελλάδα είναι και λίγο αστείο», λέει στο Tv Έθνος και απαντά στο πόσο και αν τον έχει επηρεάσει η κρίση.

«Απολύτως. Από τη στιγμή που ζεις σε μια χώρα με όλα αυτά τα προβλήματα που συμβαίνουν δίπλα σου, θεωρητικά τουλάχιστον είσαι και πιο ευαίσθητος δέκτης. Όλη αυτή η πίεση που δέχεται ο κόσμος, η ανασφάλεια, π έλλειψη ονείρων από τη νεολαία. Για μας που προλάβαμε τις καλές εποχές ίσως μπορούμε με λίγο μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστούμε τα πράγματα»

Πώς το αντιμετωπίζει αυτό το σκηνικό; Τι αντίδοτο επιλέγει;

«Τη διαφυγή. Εγώ δεν ασχολούμαι δημοσίως με τα κοινά, αλλά είναι ένα πράγμα που με έναν τρόπο πιο εσωτερικό με αφορά. Είμαι από τους ανθρώπους που ανήκουν σε μια γενιά απολύτως πολιτικοποιημένη και ανήκω και σε εκείνη την κατηγορία των μη κομματικοποιημένων ανθρώπων, αλλά έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την πολιτική. Τη θεωρώ ύψιστη τέχνη και ενημερώνομαι διαρκώς.

Απλώς θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να παρεμβαίνω δημόσια, παρόλο που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλάω μέθα από τις συνεντεύξεις για τα κοινά πράγματα. Ε, όταν χρειαστεί και θεωρώ ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή το λέω», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Tv Έθνος.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου