Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Δυστυχώς, δεν ανήκω σε αυτούς που η βασική τους γκάμα είναι η κωμωδία»


Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστεί στην σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό». 


Ο ηθοποιός αγαπάει την κωμωδία, ωστόσο δεν τον έχουμε δει σε πολλές σειρές τέτοιους είδους.

Σας πάει πολύ η κωμωδία...

«Δεν είμαι κατεξοχήν κωμικός ηθοποιός, όμως. Δυστυχώς, δεν ανήκω σε αυτούς που η βασική τους γκάμα είναι η κωμωδία, Κι έχουμε σπουδαίους τέτοιους κωμικούς. Εγώ ασχολούμαι με την κωμωδία γιατί είναι κάτι που αγαπώ πολύ, είναι ένα δύσκολο είδος που το κάνω με μεράκι. Από την άλλη, θέλω να πω ότι αν έπαιζα μόνο κωμωδία δεν θα μου πήγαινε...

 Είμαι έτσι ως χαρακτήρας που θέλω να αλλάζω. Και να βρίσκομαι σε διαφορετικά πράγματα. Στην τηλεόραση έχω παίξει περισσότερο κωμικούς ρόλους. Όμως με τροφοδοτεί να παίζω πράγματα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Όσο μου επιτρέπεται. Αν είχα παραπάνω επιλογές, ίσως να έκανα πολύ πιο ακραία πράγματα».

Ποιος είναι ο ήρωας σας;

«Είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, συνταξιούχος πια, ένας λαϊκός άνθρωπος με καταγωγή από τη Θεσσαλία, με όλα τα προβλήματα και τις κρίσεις του μεσήλικα. Και είναι σε μία σχέση, που, όπως όλες οι σχέσεις των ανθρώπων που είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι με παιδιά, έχει βαλτώσει. Και ξαφνικά αποφασίζει στα γεράματα να κάνει την επανάσταση του!».

Αυτό γίνεται πηγαίνοντας να ζήσει με την κόρη του;

«Αυτό συμβαίνει αναγκαστικά. Γιατί δεν μπορεί να ζήσει μόνος του. Δεν ξέρει να ζει μόνος του. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους,.. Θέλει να ζήσει χώρια από τη γυναίκα του, αλλά όχι μόνος του».

Είναι κάτι που θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει;

«Είναι κάτι που όλοι μπορούμε να φανταστούμε να το κάνουμε, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο το έχουν κάνει. Είναι τόσο καθημερινά και τόσο δίπλα μας όλα αυτά τα θέματα των σχέσεων και των καθημερινών αποφάσεων, που είναι πολύ αναγνωρίσιμα. Κάνουμε γύρισμα σε ένα σπίτι και μου λένε κάτι παιδιά: «Είναι τόσο αληθινό! Σαν να βλέπουμε τους γονείς μας»», εξήγησε στον Τηλεθεατή.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου