Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ιωάννα Παππά: Η κουμπάρα της Λένας Παπαληγούρα κάνει πρόβα πριν το γάμο! (φωτο)

Πρόβα λίγες ώρες πριν το γάμο!

Η Λένα Παπαληγούρα και ο σύντροφός της Άκης Πάντος παντρεύονται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου με κουμπάρους την Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του συντρόφου της Λένας Παπαληγούρα, Κώστα Πάντο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε την Ιωάννα Παππά, στο ατελιέ της Εριφύλλης Νικολοπούλου στο κέντρο της Αθήνας, για την τελευταία πρόβα στο φόρεμα που θα φορέσει στο γάμο.

Για την εξαιρετική αυτή περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε ένα coustume made φόρεμα στις αποχρώσεις του μωβ, με μετάξι και δαντέλα. «Μου έκανε την πρόταση γάμου σε ένα μικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε µια ευκαιρία να αποδράσουμε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ρομαντική πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε», είχε δηλώσει η Λένα Παπαληγούρα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό 









Φωτογραφίες ndp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου