Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επέστρεψε στην Ελλάδα και ποζάρει με ρομαντική διάθεση


Tην Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδέχεται 18 ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που παίζουν τη ζύμη στα δάχτυλα και δεν διστάζουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τους κριτές.


 Το «Bake of Greece» έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha και η αγαπημένη ηθοποιός αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας. Ήταν αυτό που την έκανε να αφήσει για λίγο το «όνειρο» της Αμερικής και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην Καλιφόρνια αλλά αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη ζωή της εδώ και να χαρεί όμορφες προσωπικές αλλά και επαγγελματικές στιγμές. Κάτω από την τηλεοπτική στέγη στην οποία την γνωρίσαμε γίνεται οικοδέσποινα και ετοιμάζεται να μας παρασύσει.

Μαζί της ο Άκης Πετρετζίκης, o Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος που θα στέκονται αυστηρά απέναντι στους συμμετέχοντες. Όλοι οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ήδη μπει στην τελική ευθεία αλλά και στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφιση. Η Ιωάννα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου φαινεται πόσο χαρούμενη είναι με αυτή τη νέα αρχή και τη συνεργασία.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου