Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν έφυγα με την προοπτική να μην κάνω τίποτε ξανά εδώ»

Πρεμιέρα στον Alpha σε ρόλο που δεν έχει ξανακάνει, αυτόν της παρουσιάστριας κάνει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με το νέο ριάλιτι ζαχαροπλαστικής «Bake of Greece».

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει για πρώτη φορά ποια ήταν η πρόκληση που είδε στην πρόταση του Alpha και την έκανε να αφήσει τις ΗΠΑ και να επιστρέψει.

«Στα χρόνια που λείπω διατηρούμε μια πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους του Alpha. Ποτέ δεν έκλεισα τις πόρτες με την Ελλάδα, είμαι πάντοτε ανοιχτή σε πρότζεκτ που μου αρέσουν. Δεν έφυγα με την προοπτική να μην κάνω τίποτε ξανά εδώ. Απλά, δεν θέλω να λείπω για καιρό από τις ΗΠΑ, από τη στιγμή που αποφάσισα να επικεντρώσω τις προσπάθειές μου εκεί. Όταν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, θα πρέπει να αφιερώσεις όλες τις δυνάμεις και το χρόνο σου. Δεν θα είχε νόημα να φύγω και επί της ουσίας να βρίσκομαι οκτώ μήνες το χρόνο στην Ελλάδα.

Παρόλο που δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα, ως τηλεθεατής κολλάω με εκπομπές όπως το Bake Off, ειδικά εκείνες που έχουν να κάνουν με γλυκά. Ίσως λόγω της αισθητικής τους, αφού έχουν όλα αυτά τα χρώματα, τα σχέδια… Έτσι, υπήρχε ένας συνδυασμός λόγων για να αποδεχτώ την πρόταση του Alpha: συνεργάτες που εμπιστεύομαι, θεματολογία που μου αρέσει ως τηλεθεάτρια και επιπλέον μια δουλειά που ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα», λέει η ίδια στο People.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου