Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης (φωτο)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Δονούσα μαζί με τον άνδρα της ζωής της, Παναγιώτη Πιλαφά και τον καρπό του έρωτα τους, Μάξιμο.

 Το ζευγάρι, επιλέγει κάθε καλοκαίρι το συγκεκριμένο νησί μιας και αφενός δεν αγαπά τα κοσμοπολίτικα μέρη και αφετέρου η Δονούσα αποτελεί το μέρος που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη υπήρξαν φήμες πως η όμορφη ηθοποιός επρόκειτο να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η Κατερίνα ωστόσο, αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται. Αφορμή που πυροδότησε τις φήμες στάθηκε το γεγονός πως η ηθοποιός ενώ προετοιμαζόταν πυρετωδώς για το μιούζικαλ »Ματίλντα» ,όπου θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, στο τέλος του καλοκαιριού αποφάσισε να αποχωρήσει.

Εχθές, η όμορφη Κατερίνα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, στην παράσταση »Θεσμοφοριάζουσες» και έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας, ένα μακρύ, αεράτο φόρεμα και με νέο hairlook απόλαυσε την παράσταση. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή δεν μας αφήνει το περιθώριο να καταλάβουμε αν έχει ή όχι φουσκωμένη κοιλίτσα.


Μάλιστα, θέλοντας να δώσει συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τη στιγμή που ηθοποιοί έκαναν την τελευταία τους υπόκλιση.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου