Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χωρίς δουλειά οικονομικά αντέχω μια ημέρα και πέντε ώρες»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσο καιρό μπορεί να αντέξει οικονομικά χωρίς να δουλεύει.

Λόγω της αυστηρής κριτικής που έχεις ακούσει κατά καιρούς, νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις διπλά ότι αξίζεις σε σχέση με κάποιον άλλον παρουσιαστή;

Ξέρεις τι; Άμα αναλώνεις την ενέργεια σου στο να αποδεικνύεις συνεχώς πράγματα, νομίζω ότι ξοδεύεις στο τέλος όλο αυτό το μαγικό που έχεις να δώσεις από μέσα σου. Δεν θα καθίσω όλη μέρα να δω τι έγραψαν τα sites, ποιος με έβρισε και τι είπαν. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό. Θα λάβω υπόψη τις κριτικές, αλλά παίζει ρόλο ποιος τις γράφει. Δεν θα διαβάσω τις ανώνυμες.

Για πόσο καιρό αντέχεις οικονομικά να μείνεις χωρίς δουλειά;

Μία μέρα και πέντε ώρες. Αναλόγως με το αν θα τρώω πολύ ή λίγο.  Αν τρώω πιο λίγο, αυξάνονται οι μέρες. Είναι αστείο αυτό που με ρωτάς. Από πιτσιρίκα μάθαινα να περνάω με τα χρήματα που κάθε φορά είχα Έχω κάνει και τις σπατάλες μου, αλλά έχω ζήσει και πολύ συντηρητικά. Έχει τύχει, όταν ήμουν φοιτήτρια, μια ολόκληρη βδομάδα να μη βγω από το σπίτι και να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση, γιατί δεν είχα χρήματα. Τότε δεν υπήρχε και το Netflix.

Έχεις στο μυαλό σου plan Β, αν δεν προκύψει κάτι με την τηλεόραση;

Σκέφτομαι πάρα πολλά. Μου αρέσει γενικά να διοργανώνω events έχω πειραματιστεί στο παρελθόν σε φίλους μου. Είχα οργανώσει κάτι βαφτίσια. Αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι μέσα σε αυτό που αγαπώ και μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα. Οπότε τώρα δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου έξω από αυτό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω εναλλακτικές. Έχω και τις σπουδές μου στη Φιλοσοφική.

Πηγή: Down Town

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου