Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

«Λύγισε» η Τιτίκα Στασινοπούλου για το θάνατο του Παπαζήση: Έφυγε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου (βιντεο)

Σε ηλικία 80 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Παπαζήσης

Ο σπουδαίος ηθοποιός τα τελευταία τρία περίπου χρόνια έδινε γενναία «μάχη» μάχη με τον καρκίνο. Η επί 42 χρόνια σύντροφος του μεγάλου μας ηθοποιού, Τιτίκα Στασινοπούλου, το πρωί της Τρίτης μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

. «Πάλεψε 3,5 χρόνια. Τόσο άντεξε. Αν δεν είχε τον σημαντικό γιατρό, τον ογκολόγο Νίκο Κεντεποζίδη δεν θα είχε ζήσει τόσο. Άλλοι φεύγουν άρον άρον. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας. Τις τελευταίες μέρες είχε κάνει μια μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι ύπουλο το πάγκρεας, δεν ειδοποιεί», είπε ενώ μίλησε και για τις τελευταίες ώρες του ηθοποιού.

«Εγώ ήμουν κοντά του, αλλά είχε την κάθε στιγμή τον γιο του στο πλευρό του, τον Δημήτρη. Ειλικρινά εύχομαι στους γονείς να αποκτήσουν τέτοια παιδιά και να έχουν τέτοια μεταχείριση, όπως ο άντρας μου από τον γιο μας. Ήταν εκεί ως την τελευταία στιγμή και του χάιδευε το χέρι. Κι ας μην μιλούσαν.

Ήταν δίπλα του νύχτα – μέρα. Έτρεχε ταξίδια να του φέρει φάρμακα, να τον μεταφέρει στην περιοδεία του. Ευχαριστώ τω Θεώ που μου έδωσε ένα τέτοιο παιδί και για την αντοχή που είχε ο Γιώργος να φύγει μετά τα γενέθλια του εγγονού του. Ο γιος μας του το είχε ζητήσει… να μείνει ζωντανός μέχρι τα γενέθλια του εγγονού του, του μικρού Τζωρτζίνου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου