Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Μάγκι Χαραλαμπίδου: Βάζει «φωτιά» στο Instagram με τις νέες σ*ξι φωτογραφίες της (φωτο)

Έβαλε σκοπό να τρελάνει τους followers της!

Η αλήθεια είναι (και οποίος υποστηρίξει το αντίθετο θα είναι ψεύτης) πως μαζί της περάσαμε κι εμείς ένα «καυτό» καλοκαίρι.

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες με τις σ*ξι εμφανίσεις της. Είτε με μαγιό είτε με «καυτά» σύνολα που αναστατώνουν τη φαντασία. Αυτή τη φορά «ανέβασε» δυο φωτογραφίες με μαύρο κορμάκι και ναζιάρικες πόζες μπροστά στον καθρέφτη της.

«Τι ωραία ζεστη βραδιά‼️? Μόλις γύρισα από το #gym@projectpaingain τελικά η άσκηση σίγουρα ανεβάζει τη διάθεση??? Καλές μας βόλτες ? όσοι βγούμε καλή ξεκούραση για εσάς που θα αράξετε!!! Να έχουμε ένα όμορφο βράδυ ?», σχολίασε η ίδια με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

«Πάντα µου άρεσαν οι σ*ξι φωτογραφίσεις. Ακόµη κι όταν ήµουν µε τον Αλέξανδρο, έχω κάνει και «Playboy». Του αρέσει να µε βλέπει σ*ξι, του αρέσει να είµαι ντυµένη σ*ξι. Οταν φοράω ρούχα που δεν µε κολακεύουν ιδιαίτερα, µπορεί να µου το πει. ∆εν τον απασχολούν οι φωτογραφίες. Κάποια σχόλια είναι πιο πικάντικα από όσο πρέπει, αλλά δεν θέλω να µπαίνω στη διαδικασία να σβήνω σχόλια. Είναι και πολλά! Ακόµη και για µένα που είµαι µοντέρνο πλάσµα, µερικά είναι πιο σ*ξι από όσο θα έπρεπε», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη της σχετικά με το αν ο σύντροφος της ενοχλείται που ποζάρει τόσο σ*ξι



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου