Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρία Λουίζα Βούρου: Από μέρα σε μέρα γεννάει και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει! (φωτο)


Διανύει την 39η εβδομάδα της κύησής της στο πρώτο της παιδί και από μέρα σε μέρα, για να μην πούμε από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον γιο της. 

Η Μαρία Λουίζα Βούρου που περιμένει να ζήσει την πιο δυνατή στιγμή της ζωής της, στο μεταξύ μιλάει με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι θέλουν να μάθουν πώς νιώθει, πόσα κιλά έχει πάρει και άλλες τέτοιες... γαργαλιστικές λεπτομέρειες.

 Η όμορφη παρουσιάστρια, που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή τη γυμναστική προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε λοιπόν πως έχει πάρει μόλις εννέα κιλά, όσα δηλαδή επιτρέπουν και οι γιατροί ώστε να μην επηρεαστεί η έγκυος, ούτε να ταλαιπωρηθεί μετά τη γέννα για να τα χάσει. Παρ' όλα αυτά, η Μαρία Λουίζα παραδέχτηκε ότι νιώθει σαν μία μικρή... μπαλίτσα, όπως είπε χαρακτηριστικά, που σημαίνει ότι δεν αργεί η ώρα που θα φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου με τον οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δείτε την στα instastories της παρακάτω... 



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου