Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μαρία Λουίζα Βούρου: Δημοσίευσε φωτογραφία από το baby shower party (φωτο)

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, που η εγκυμοσύνη την κάνει να λάμπει, δημοσίευσε φωτογραφία από το baby shower party που διοργάνωσε για να τη γιορτάσει!

Πριν μια εβδομάδα περίπου ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλό της, Γιάννη Παπαγεωργίου, επισημοποιώντας τη σχέση τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μικρό τους αγγελούδι!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram, φαίνεται η ίδια να απολαμβάνει και να γεύεται τα καλούδια που είχε ετοιμάσει για το πάρτι σχολιάζοντας: «Το #babyshower του μωρού μας ήταν μια φοβερή εμπειρία με αγαπημένους φίλους παρέα! Αλλά έπρεπε να φάμε και κάτι. Γι’αυτό είχαμε στο τραπέζι κρεατικά της @creta_farms ( καλά ο γύρος και τα κεφτεδάκια δεν παίζονται!!) που ξέρω πόσο υγιεινά και ποιοτικά είναι! Δεν έμεινε τίποτα!».

Πριν δημοσιεύει η ίδια τη φωτογραφία της, αρκετοί από τους φίλους της είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες στα δικά τους social media. Δείτε τόσο τη δημοσίευση της Μαρίας Λουίζας Βούρου, όσο και των φίλων της, στη gallery που ακολουθεί!







πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου