Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

«MasterChef Junior»: Οι λιλιπούτειοι μάγειρες επιστρέφουν στις οθόνες μας

Το «MasterChef Junior» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι λιλιπούτειοι μάγειρες πιάνουν ξανά τις κουτάλες τους και είναι έτοιμοι να μας αποδείξουν πόσο καλά ξέρουν να μαγειρεύουν.

Στο project του Star – που είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού- θα δούμε παιδιά από 8 μέχρι 12 χρονών, τα οποία θα κληθούν να δείξουν το ταλέντο τους. Μάλιστα, ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσεις τις 2.000.

Τα παιδιά συνοδεύονταν από τους γονείς, τα αδέλφια, τους παππούδες ή και σε κάποιες περιπτώσεις, από το αγαπημένο τους κουκλάκι και ταξίδεψαν από όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο. Οι υποψήφιοι λιλιπούτιοι μάγειρες πέρασαν από κάστινγκ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γεύση και μυρωδιές από τη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, σπεσιαλιτέ από την Αλεξανδρούπολη, την Κρήτη και τη Λέσβο μέχρι την Κεφαλονιά γέμισαν το πλατό του «MasterChef Junior».

Στα Bootcamps θα προχωρήσουν οι 44 πιο ταλαντούχοι σεφ, εκ των οποίων θα αναδειχθούν οι 22 καλύτεροι οι οποίοι θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά του «MasterChef Junior» και θα μπουν στον μεγαλύτερο, παιδικό, μαγειρικό διαγωνισμό. Μαζί με τους υποψήφιους για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές δοκιμασίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, είναι η γαστρονόμος-και όχι μόνο- Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το «MasterChef 2», κερδίζοντας το «Silver Awards».

Τα πρώτα γυρίσματα άρχισαν στα μέσα Ιουλίου και διήρκεσαν για αρκετό καιρό, ενώ έγινε μια μικρή διακοπή τον Αύγουστο, προκειμένου να απολαύσουν λίγο τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Σύμφωνα με το Mytv, το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου οι μικροί μάγειρες και οι κριτές επέστρεψαν και πάλι στο πλατόνια να γυρίσουν τα τελευταία επεισόδια που έχουν απομείνει. Μάλιστα, οι 22 λιλιπούτειοι μάγειρες είναι, κυριολεκτικά, οι πρωταγωνιστές του μαγειρικού διαγωνισμού από τις επιδόσεις τους, από τα εκφραστικά μέσα τους αλλά και τις... ατάκες τους. Απόλυτα ικανοποιημένοι, όμως, είναι οι ιθύνοντες του καναλιού και της παραγωγής και από τους τρεις κριτές, που ο καθένας δίνει κάτι διαφορετικό. Από τα 22 παιδιά (11 αγόρια, 11 κορίτσια), που λαμβάνουν μέρος, ο νικητής του τελικού θα κερδίσει 15.000 ευρώ και αυτοί που θα βρεθούν στη 2η και 3η θέση από 5.000 ευρω.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου