Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ναταλία Γερμανού: Η προσωπική της ζωή και η σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδί

Όταν θέλει να «κρυφτεί» από τα φώτα της δημοσιότητας το καταφέρνει και μάλιστα με επιτυχία αφού ξέρει πως να διατηρήσει τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φλάς.

Αυτή τη περίοδο, όπως η ίδια δηλώνει η προσωπική της ζωή δε χρήζει δημοσιοποίησης. Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας στην εφημερίδα Real αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Πρόκειται για μια περίοδο που η προσωπική μου ζωή δεν χρήζει δημοσιοποίησης. Όταν γίνει κάτι το οποίο επιδέχεται δημοσιοποίηση -όχι με την έννοια του γάμου, αλλά γιατί θα είναι κάτι πιο σίγουρο- τότε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Όταν δηλαδή δεν θα είναι αυτό το πράγμα: σήμερα τα έφτιαξα, αύριο χώρισα. Για αυτό βλέπεις και το Instagram μου πιο μοναχικό. Αυτή είμαι... Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα γράψω: «My love… my life».

Σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει ότι σκεφτόταν σοβαρά και το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Εξακολουθεί να ισχύει; «Βλέπω πόσο πίσω είναι η χώρα μας σε αυτά τα πράγματα σε σχέση με τις άλλες χώρες. Βλέπω πώς κινούμαστε γενικά σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτισμού... Μην εκπλαγείτε καθόλου αν κάποια στιγμή με δείτε με ένα παιδάκι, το οποίο δεν θα είναι ελληνικής καταγωγής. Εννοείται ότι αυτή η σκέψη τριγυρνά στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή έκανα μια βολιδοσκόπηση και σκόνταψα πάνω σε μια γραφειοκρατία, που δεν πάει το μυαλό σου. Το τι σου ζητάνε... Αν είσαι παντρεμένη, πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη, να τους αποδείξεις διάφορα, σε αντίθεση με οργανισμούς ευρωπαϊκούς εκτός Ελλάδος, οι οποίοι το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι το αν μπορείς να παρέχεις στο παιδί ένα υγιές περιβάλλον και αν έχεις σώας τας φρένας για να το μεγαλώσεις», λέει στη Real και συνεχίζει: «Πάντα υπάρχει στο μυαλό μου. Και με πολλή χαρά θα ήθελα και ένα μωρό που δεν θα ήταν ελληνικής καταγωγής»

Ακόμη κι αν ήταν μόνη; «Εννοείται! Κανέναν ρόλο δεν παίξει αυτό το πράγμα. Πάντα είναι χαρά να έχεις ένα συντροφικό χέρι για να μεγαλώσεις ένα μωρό, Αλλά αυτό είναι μόνο θέμα, συντροφικότητας, όχι για το πρότυπο «μπαμπάς, μαμά». Ένα μωρό μεγαλώνει με αγάπη και σε ένα υγιές περιβάλλον», λέει η ίδια μεταξύ άλλων.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου