Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Νατάσα Μποφίλιου: Σήμερα ο γάμος της με τον Χρήστο Κορτσέλη

Το πιο «όμορφο όνειρό» της ζει σήμερα η Νατάσα Μποφίλιου. Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και το στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood είναι μαζί πολλά χρόνια και έφτασε η ώρα να κάνουν το μεγάλο βήμα!

Ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι προετοιμασίες έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, διακριτικά, καθώς κανένας από τους δύο δεν θέλει να πάρει δημοσιότητα μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους. Σε χαμηλούς τόνους έζησαν κι αυτή την γλυκιά αναμονή μέχρι το μυστήριο.

Ο γαμπρός έραψε το κουστούμι του στον σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο ενώ για την νύφη δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία.

Ο γάμος τους είναι προγραμματισμένος να γίνει, σύμφωνα με την αναγγελία που δημοσιεύθηκε σε ημερήσια πολιτική εφημερίδα, στο Χαϊδάρι ενώ θα ακολουθήσει γαμήλιο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας. Στενοί φίλοι και συγγενείς θα γιορτάσουν μαζί τους αυτή την ευτυχισμένη στιγμή στην Ταράτσα του Φοίβου. Ένας χώρος που έχει σφαγιστεί με την παρουσία του Φοίβου Δεληβορία που είναι και κολλητός φίλος της νύφης αλλά και του γαμπρού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου