Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γ*μνό. Το αγαπώ»

Για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά μίλησε η Ντόρα Μακρυγιάννη

Η γοητευτική ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του ΑΝΤΙ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα», αποκάλυψε ότι κάνει γυμνισμό ενώ παραδέχθηκε πως είναι γυναίκα και του λιμανιού και του σαλονιού.

«Δεν είχα κάνει ποτέ πριν τηλεόραση. Μέχρι που ήρθε ένα μήνυμα για να πάω να με δουν για τη νέα αυτή σειρά του ΑΝΤ1. Δεν έκανα ούτε καν δοκιμαστικό και μου έδωσαν τον ρόλο. Με είχε δει στις πτυχιακές, εξετάσεις μου η Θεανώ Κυριακή, που είναι στο κανάλι και με είχε ξεχωρίσει... Ηταν ένα υπέροχο δώρο! Και στην περίπτωση της τηλεόρασης, είχα στο νου μου αυτό που είχα και για τη σχολή του Εθνικού. Πως μπαίνεις μόνο με βύσμα. Αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος και στα δύο».

Κάνει βουτιά στα βαθιά, όπως και στο τρέιλερ της σειράς... «Ναι, κάνω βουτιά στα βαθιά με μεγάλη λαχτάρα και όρεξη κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Υπάρχουν πολλοί άσοι στη δουλειά. Το σενάριο είναι της Μαρίας Γεωργιάδου, που είναι γεμάτο ανατροπές κι εκπλήξεις, σκηνοθετούν οι Βίκυ Μανώλη και ο Λίνος Χριστοδούλου και η ομάδα ηθοποιών που έχει συγκροτηθεί είναι πολύ δυνατή. Εχω τη μεγάλη χαρά να παίζω πλάι στους Μ. Τουμασάταυ, Τ. Κουλίεβα, Θ. Κατσαφάδο, Κ. Καζανά, Ε. Μουμούρη, Μ.Γιαννάτου, Θ. Πατριαρχέα, Αλ.Ταβουλάρη, Π. Νάτση, Α. Βλοντάκη κ.ά. Εμπειροι, άξιοι ηθοποιοί και ανερχόμενα παιδιά σε ένα δυνατό πάντρεμα».

Η ιστορία τη θέλει μπλεγμένη «σε έναν κύκλο εκδίκησης που δεν κλείνει ποτέ, που ο πόνος ξεβράζει μίσος και το μίσος γεννά οργή. Η Κάτια, την οποία παίζει η Μαριάννα Τουμασάτου, και η Μαρίνα, την οποία υποδύομαι εγώ, πολεμούν μέχρι το τέλος για τη ζωή που τους έκλεψαν, τη ζωή των παιδιών τους». Φοβάται πως με τη δημοσιότητα θα πέσουν δυνατοί προβολείς και στην προσωπική της ζωή; «Δεν είμαστε στο Χόλιγουντ! Ασε που δεν πιστεύω πως θα γίνει τόσος θόρυβος με μένα -όχι τουλάχιστον όσος μου λένε. Από την άλλη, πιστεύω πώς είναι στο χέρι του καθενός τι θα διαφυλάξει και τι θα πουλήσει. Εγώ ανήκω σε αυτούς που θέλουν να διαφυλάξουν τα προσωπικά τους».

Την ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση της; «Θα σου απαντήσω με κάτι που μου είπαν τα κορίτσια στο μακιγιάζ και με... περιέχει. "Είσαι και του λιμανιού και του σαλονιού", μου είπαν και ναι, έτσι είμαι. Αλλοτε άβαφη και ξυπόλυτη κι άλλοτε στην πένα, πάνω σε ψηλά τακούνια». Στα πρώτα επεισόδια της σειράς θα τη δούμε μελαχρινή -με περούκα για τις ανάγκες του σεναρίου- κι έπειτα θα τη χαρούμε όπως είναι, ξανθιά. Θα έκανε γυμνό; «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γυμνό. Το αγαπώ... Κάνω γυμνισμό εδώ και χρόνια. Αν μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ένας σκηνοθέτης ότι δεν θα βγάλει κάτι πρόστυχο, μπορεί και να το κάνω, γιατί όχι;», απαντά στη Real Life.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου