Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην ηρωίδα που θα υποδύεται.

Όταν δέχτηκες την πρόταση, είχες κάποιον ενδοιασμό;

Να σου πω την αλήθεια, όταν δέχτηκα ένα μήνυμα από την παραγωγή φαντάστηκα πως πρόκειται για μια οντισιόν ανάμεσα σε άλλα κορίτσια. Τελικά δεν πέρασα από αυτή τη διαδικασία, αφού μου είπαν πως ήθελαν να υποδυθώ τον ρόλο της Μαρίνας. Εκεί ζορίστηκα λίγο, γιατί δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου και ξαφνιάστηκα, αλλά μου άρεσε πολύ το σενάριο και με κέρδισε ότι είναι λίγο σκληρή η ιστορία. Στην αρχή, ίσως ένιωσα φόβο, γιατί όταν δεν έχεις υπάρξει σε έναν χώρο ξανά στο παρελθόν φαντάζεσαι πώς μπορεί να είναι, και το άγνωστο είναι λίγο περίεργο. Όμως το ξεπέρασα. (Γέλια.) Πιστεύω πολύ στο ένστικτο μου!

Στη σειρά, λοιπόν, υποδύεσαι τη Μαρίνα. Τι χαρακτήρας είναι;

Είναι ένα κορίτσι που ζει με τον πατέρα της στο ίδιο οικόπεδο, που μένει η Κάτια με την οικογένεια της. Είναι αθώα, μεγαλώνει με αγάπη και είναι ερωτευμένη με τον Κωστή. Δεν έχει την έννοια του κινδύνου και της προδοσίας στο μυαλό της. Ξαφνικά η ζωή της αλλάζει μέσα σε μια στιγμή και ο κόσμος της καταρρέει. Την προδίδουν άνθρωποι που αγαπούσε, χάνει το σπίτι της, τα πάντα...

Η Κάτια έχει μερίδιο ευθύνης σε αυτό;

Όλα ξεκινούν όταν το παιδί που έχει αποκτήσει π Κάτια με τον Δημήτρη, ο Αλέξης, αρρωσταίνει και ψάχνουν να βρουν δότη μυελού. Η Κάτια μαθαίνει ότι η Μαρίνα είναι συμβατή και προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί. Όμως είναι ανήλικη και πρέπει να έχει τη συγκατάθεση του μπαμπά της. θέλω να σου πω πως οι ρόλοι δεν είναι κακοί. Δηλαδή, υπάρχουν στιγμές που οι ήρωες εκδηλώνουν τις ευαισθησίες τους. Απλά η Μαρίνα και η Κάτια γίνονται ύαινες για να σώσουν τα παιδιά τους Όμως και οι ίδιες έχουν ανάγκη από αγάπη. Ο κακός εαυτός των ηρώων βγαίνει λόγω κάποιων καταστάσεων που συμβαίνουν στη ζωή τους και θεωρώ πως οι τηλεθεατές θα αγκαλιάσουν τη σειρά και θα δικαιολογήσουν τον κάθε ήρωα για τις πράξεις του. Απλά η Μαρίνα είναι εκείνη που περνάει τα πάνδεινα. Ακόμα, όμως, και την Κάτια, που μιλάει σκληρά, θεωρώ πως ο κόσμος θα την αγαπήσει γιατί έχει πολλές ευάλωτες στιγμές.

Πηγή:mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου