Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αποκάλυψε ότι η αρχική του απάντηση ήταν «όχι» στην «Επιστροφή»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης όταν δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει στην «Επιστροφή» η αρχική του απάντηση ήταν αρνητική.

Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τελικά δέχτηκε να βρίσκεται στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Πως αποφασίσατε να συμμετάσχετε στη σειρά;

«Στην αρχή, δεν σου κρύβω πως αρνήθηκα. Επειδή μου αρέσει πολύ να ανανεώνω τους ρόλους μου, στην αρχή δεν διέκρινα κάποια ιδιαίτερη πρόκληση για εμένα. Στη συνέχεια, όμως, και χάρη στην επιμονή του παραγωγού της σειράς, του κυρίου Καραγιάννη, και βλέποντας πόσο σωστή προσέγγιση και πόσο καλή σειρά θέλουν να κάνουν, και αφού μίλησα και με τους σκηνοθέτες, δέχτηκα να συνεργαστούμε. Και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πιστεύω πως θα είχα χάσει μία εξαιρετική συνεργασία, όπως φαίνεται κάθε μέρα στα γυρίσματα»

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις όταν διαβάσατε το σενάριο;

«Ότι η «Επιστροφή» είναι ένα πολύ καλά δομημένο δράμα. Μία έντονη σειρά, η οποία πιστεύω πως θα καθηλώσει τον κόσμο. Αργότερα σκέφτηκα πως θα είναι μία πολύ καλή συνεργασία με κάποιους συναδέλφους που δεν είχα δουλέψει στο παρελθόν, όπως είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που οφείλω να ομολογήσω πως είναι εξαιρετική»

Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές;

«Να περιμένουν την επιστροφή της καλής ελληνικής μυθοπλασίας. Είναι ένα κινηματογραφικό γύρισμα με ανοιχτούς χώρους, με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και γνωστούς ηθοποιούς και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μία εξαιρετική σειρά εφάμιλλη των σειρών του εξωτερικού. Το σενάριο έχει πολλές ανατροπές, μυστικά και αποκαλύψεις» εξήγησε στο Mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου