Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Παντρεύεται η Λένα Παπαληγούρα το επόμενο Σάββατο – Όλες οι λεπτομέρειες

Η Λένα Παπαληγούρα παντρεύεται με τον σύντροφό της, Άκη Πάντο το ερχόμενο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. 

Η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά το πρώτο τους παιδί θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η τελετή θα γίνει στις 7 το απόγευμα   στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Βλίασσαρούς στο Θησείο. Κουμπάροι θα είναι η ηθοποιός Ιωάννα Παππά που είναι χρόνια φίλες με τη νύφη και ο αδελφός του γαμπρού Κώστας Πάντος. Μάλιστα οι δυο τους είναι ζευγάρι.

«Μου έκανε την πρόταση γάμου σε ένα μικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε µια ευκαιρία να αποδράσουμε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ρομαντική πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη.

Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε. Η καλή συνάδελφος και αγαπημένη μου φίλη Ιωάννα Παππά με τον σύντροφό της, αδερφό του Άκη, Κώστα, θα είναι οι κουμπάροι μας», είχε πει η μέλλουσα νύφη σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου