Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Πιέρρος Ανδρακάκος: «Ο Ιεροκλής και η Ελένη έχουν μια πολύ ωραία χημεία»

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος σκηνοθετεί την σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» και μιλάει για την τηλεοπτική επιστροφή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Φέτος το καλοκαίρι ήταν πολύ δημιουργικό για σένα. Από τη μια τα γυρίσματα για την ταινία «Αιγαίο SOS» και από την άλλη η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό»...

«Ήταν ένα καλοκαίρι με πάρα πολλή δουλειά σε πολλά επίπεδα. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί και τώρα είμαστε στη διαδικασία του μοντάζ γιατί στις 15 Νοεμβρίου βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έχουμε ξεκινήσει και τη σειρά, την οποία σκηνοθετώ μαζί με τον Νίκο Κρητικό. Νομίζω ότι είναι μια σειρά πολύ ζεστή, από αυτές που θέλουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση. Μια οικογένεια στην οποία όλοι θα αναγνωρίσουν στοιχεία τους και στη σχέση του πατέρα (Ιεροκλή Μιχαηλίδη) με την κόρη του (Ευγενία Παναγοπούλου) και τον σύζυγο της Ευθύμη Ζησάκη), αλλά και του γιου της οικογενείας (Κωνσταντίνου Μπιμπή), που δεν ήθελε να παντρευτεί και τελικά μένει μαζί με τη μητέρα του (Ελένη Καστανή)»

Μέσα από τη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» επιστρέφουν τηλεοπτικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και η Ελένη Καστάνη…

«Πράγματι, είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Ιεροκλής και η Ελένη έχουν πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους και πολύ κέφι.'Εχουν πολύ ενδιαφέρον αυτοί οι δύο ρόλοι Η σειρά είναι πολύ καλή, αλλιώς πιστεύω ότι δεν θα έρχονταν αυτοί οι άνθρωποι να παίξουν. Η σειρά, για να τραβήξει καλούς ηθοποιούς, πρέπει να έχει ιδέες, και οι σειρές που έχει επιλέξει φέτος ο ΑΝΤΙ είναι όλες εξαιρετικές και ανεβαίνει ο πήχης της μυθοπλασίας. Νομίζω ότι ο σταθμός θα έχει ένα πάρα πολύ δυνατό πρόγραμμα»

Ποια είναι π υπόθεση της σειράς;

«Όλα ξεκινούν όταν ο γιος της οικογένειας είναι έτοιμος να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Όμως την ημέρα του γάμου ίο μετανιώνει και φεύγει από την εκκλησία. Όταν εξηγεί στον πατέρα του πως οι λόγοι οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση ήταν γιατί ήθελε χώρο, χρόνο και να είναι ευτυχισμένος, αποφασίζει και εκείνος να χωρίσει. Έτσι, ύστερα από πολλά χρόνια γάμου ανακοινώνει στη γυναίκα του τον χωρισμό τους και στη συνέχεια μετακομίζει στο σπίτι της κόρης του, η οποία είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Από την άλλη, η μητέρα της οικογένειας μετακομίζει στο σπίτι του γιου της, τον οποίο κατηγορεί ότι ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου της. Η παρουσία του πατέρα στο σπίτι της κόρης ανατρέπει τις ισορροπίες στην οικογένεια. Όπως και η ζωή του γιου αλλάζει, καθώς εκείνος περίμενε να ζήσει την εργένικη ζωή, αλλά η παρουσία της μητέρας του τον εμποδίζει να κάνει όσα ήθελε» εξήγησε στο Mytv.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου