Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Πιέρρος Ανδρακάκος: «Ο τηλεθεατής θέλει να ταυτίζεται με τους ήρωες που βλέπει»

Ο Πιέρρος Ανδρακάκος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική σεζόν στην οποία θα υπάρξουν πολλές ελληνικές σειρές. 

Εκείνος θα υπογράφει τη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό.

Φέτος βλέπουμε τα Κανάλια να επενδύουν περισσότερο στην ελληνική μυθοπλασία. Εσένα ο ανταγωνισμός σε αγχώνει;

 Όχι! Κοιτάς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, και ο κόσμος θα το αγαπήσει. Άλλωστε, πλέον, η συνήθεια του κοινού δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Ο κόσμος μπορεί να σε δει στο internet, στο youtube στο ΑΝΤ1 Web. Θα βρει πού θα σε δει. Την απήχηση μιας σειράς τη βλέπεις, τη νιώθεις. Δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης πια. Μάλιστα, στις υπόλοιπες χώρες μετριέται η τηλεθέαση και από το internet. Ένα πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου, και αυτό το είδα και από το «Ταμάμ» και από την «Παρθενά Ζωή», έβλεπαν τα επεισόδια όποτε και όπου ήθελαν. Δεν περίμεναν απαραίτητα την πρώτη προβολή στην τηλεόραση. Ο ανταγωνιστής για τον κόσμο δεν είναι πια τα άλλα κανάλια, είναι όλες αυτές οι πλατφόρμες, και γι’ αυτό καλείσαι να κάνεις καλύτερο περιεχόμενο. Δηλαδή, δεν μπορεί να βλέπεις όλες αυτές τις σειρές και εμείς ασχέτως αν είμαστε μικρή χώρα ή όχι πρέπει να προσπαθήσουμε όπως η Ισπανία, όπως και τόσες χώρες, να κάνουμε κάτι εφάμιλλο.

Τι πιστεύεις ότι έχει ανάγκη ο τηλεθεατής σήμερα;

Να ταυτίζεται με τους ήρωες που βλέπει.  Ο Έλληνας θέλει να ακούσει πράγματα στη γλώσσα του. Ο τηλεθεατής είναι εκπαιδευμένος, άρα πρέπει να δει ότι έχεις κάνει δουλειά και όχι ότι πετάς το πρώτο αστείο που βρήκες .Όπως και εγώ, όταν παρακολουθώ ως τηλεθεατής μία σειρά ή μια ταινία και νιώθω ότι με κοροϊδεύουν, εκνευρίζομαι. Όμως, όταν νιώθω ότι ο άλλος έχει προσπαθήσει και έχει ψάξει, χαίρομαι.

Πηγή: mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου