Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ρέμος-Μπόσνιακ: Πού περνούν τον μήνα του μέλιτος μετά το λαμπερό γάμο τους και με ποιους;

Μετά τον λαμπερό γάμο τους το προηγούμενο Σάββατο, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος, ο οποίος όμως θα είναι σύντομος λόγω υποχρεώσεων και των δύο!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που επισφράγισε την ευτυχία του μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τον ερχομό της κόρης τους Ελένης, θέλησαν να απολαύσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μετά από μία πολύ όμορφη αλλά έντονη και πολύ κουραστική περίοδο, που πέρασαν λόγω του γάμου τους.

Έφυγαν, λοιπόν, για τη Μύκονο, ένα νησί που λατρεύουν και οι δύο. Άλλωστε, ο τραγουδιστής διαθέτει εκεί τη δική του κατοικία, χωρίς όμως να έχει γίνει σαφές αν διέμειναν εκεί ή σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο προκειμένου να απολαύσουν τις ανέσεις του και την προσωπική τους ξεκούραση.

Σύμφωνα με το people, αφού πέρασαν δύο ημέρες διαμονής στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά που φιλοξένησε και τον γάμο τους αλλά και την δεξίωση που ακολούθησε, έφυγαν για το νησί των ανέμων, χωρίς την κόρη τους Ελένη η οποία έμεινε με τη γιαγιά αλλά με την αδελφή της Υβόννης που ήθελε πολύ να δει το νησί.

Σύντομα θα κληθούν να επιστρέψουν οι νεόνυμφοι πίσω καθώς οι υποχρεώσεις τους τρέχουν και οι ίδιοι είναι επαγγελματίες...

πηγή