Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ρούλα Ρέβη: Η οικογενειακή φωτογραφία της στο Instagram και το μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις (φωτο)

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ρούλα Ρέβη έπεσε θύμα hacker στο Instagram, συμπληρώνοντας τον φετινό κύκλο διασήμων που δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια τους. 

Έπειτα από πολλές προσπάθειες και αρκετές μέρες, κατόρθωσε να πάρει πίσω το account της, είχε όμως χάσει φωτογραφικό υλικό μιας ολόκληρης ζωής. Όπως είχε αναφέρει και η δική μας Δέσποινα Καμπούρη σε παρόμοια περίπτωση τον χειμώνα που μας πέρασε, είναι σα να σου κλέβουν τη ζωή.

Είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο να αντιμετωπίσεις μία τέτοια κατάσταση, πρέπει όμως να το παλέψεις και να βγεις νικήτρια. Όπως ακριβώς έκανε και η Δέσποινα, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, όπως και η Ρούλα Ρέβη, η οποία με μια φωτογραφία της, άφησε κι ένα πολύ σημαντικό –και ανατριχιαστικό αν θες- μήνυμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
...μερικούς από εσάς σας συναντάω στο δρόμο μου λέτε υπεροχα πράγματα , κυρίως μου λέτε πως είμαι αληθινή! Και αυτό είναι και θα είναι πάντα για εμενα το μεγαλύτερο κοπλιμέντο γιατί ΕΙΜΑΙ. Μην μου λέτε ότι ο κόσμος ζηλεύει και είναι κακός , μην μου λέτε να μην ανεβάζω τα παιδιά μου φωτογραφίες , είμαι φωτογράφος, και αυτό που μου λέτε με ενοχλεί! Ελάτε να πούμε πως θα τα προστατέψουμε όταν γίνουν έφηβοι και θα έχουν μια συσκευή στα χέρια τους και ένας 18 χρόνος θα τους χακάρει θα τους απειλεί , θα τους ζητά χρηματα για να τους επιστρέψει κάτι που τους ανήκει ! Στην ουσία για ν τους επιστρέψει τις αναμνήσεις τους. Αυτή εδώ η πλατφόρμα είναι ο σύγχρονος τρόπος ενός φωτογραφικού άλμπουμ , αυτή είναι η εποχή ! Είναι σαν να σας καλώ στο σπιτι μου να δούμε μαζί φωτογραφίες όπως κάναμε παλιά! Είναι αυτό που θα μάθουν τα παιδιά μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Πείτε μου μόνο ποιοι θα τα προστατέψουν από τους κινδύνους που κρύβει πίσω του όλο αυτό , πείτε μου τι να τους πω όταν με ρωτήσουν πως ένας 18 χρόνος χάκερ έχει γινει πλούσιος χωρίς να έχει σπουδάσει κάτι, χωρίς να έχει βγει καν έξω από το σπιτι του για να αποκτήσει αυτά τα χρηματα. Και γιατί κανεις δεν μπορεί να τον κλείσει στη φυλακή ! Μόνο μην μου λέτε να μην αγαπω τις φωτογραφίες 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #αγαπημονο #αγαπη @instagram
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@reviroula) στις

Η φωτογράφος ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, κι έγραψε στη λεζάντα: «...μερικούς από εσάς σας συναντάω στο δρόμο μου λέτε υπέροχα πράγματα , κυρίως μου λέτε πως είμαι αληθινή! Και αυτό είναι και θα είναι πάντα για εμένα το μεγαλύτερο κομπλιμέντο γιατί ΕΙΜΑΙ. Μην μου λέτε ότι ο κόσμος ζηλεύει και είναι κακός , μην μου λέτε να μην ανεβάζω τα παιδιά μου φωτογραφίες , είμαι φωτογράφος, και αυτό που μου λέτε με ενοχλεί! Ελάτε να πούμε πως θα τα προστατέψουμε όταν γίνουν έφηβοι και θα έχουν μια συσκευή στα χέρια τους και ένας 18 χρόνος θα τους χακάρει θα τους απειλεί , θα τους ζητά χρήματα για να τους επιστρέψει κάτι που τους ανήκει ! Στην ουσία για ν τους επιστρέψει τις αναμνήσεις τους. Αυτή εδώ η πλατφόρμα είναι ο σύγχρονος τρόπος ενός φωτογραφικού άλμπουμ , αυτή είναι η εποχή ! Είναι σαν να σας καλώ στο σπίτι μου να δούμε μαζί φωτογραφίες όπως κάναμε παλιά! Είναι αυτό που θα μάθουν τα παιδιά μας είτε μας αρέσει είτε όχι. Πείτε μου μόνο ποιοι θα τα προστατέψουν από τους κινδύνους που κρύβει πίσω του όλο αυτό , πείτε μου τι να τους πω όταν με ρωτήσουν πως ένας 18 χρόνος χάκερ έχει γίνει πλούσιος χωρίς να έχει σπουδάσει κάτι, χωρίς να έχει βγει καν έξω από το σπίτι του για να αποκτήσει αυτά τα χρήματα. Και γιατί κανείς δεν μπορεί να τον κλείσει στη φυλακή ! Μόνο μην μου λέτε να μην αγαπώ τις φωτογραφίες #αγαπημονο #αγαπη», και ίσως δεν έχουμε ανατριχιάσει ποτέ περισσότερο.

Της αξίζουν τουλάχιστον συγχαρητήρια, τόσο για την προσπάθεια που έκανε, όσο και για τα παραδείγματα που δίνει.

πηγή