Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Βαφτίζουν τον γιο τους στην Εκάλη! (φωτο)

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα βαφτίσουν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου τον μικρό Απόλλωνα, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

 Νονός θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσα, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση, με καλεσμένους λίγους συγγενείς και στενούς φίλους του Σάκη και της Κάτιας.

Η βάφτιση του Βενιαμίν της οικογένειας ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Πόρτο Χέλι αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News,το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει την αρχική ημερομηνία. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του κορυφαίου Έλληνα σταρ έπρεπε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και το μυστήριο να γίνει νωρίτερα.


Η βάφτιση του μικρού Απόλλωνα καθυστέρησε σχεδόν ένα χρόνο, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σάκη , το περασμένο καλοκαίρι, με συνέπεια να μεταφερθεί για το φθινόπωρο του 2018.

Η οικογένεια Ρουβά θα τηρήσει για τέταρτη φορά την παράδοση που θέλει τα ονόματα των παιδιών του να ξεκινούν από το γράμμα Α, όπως ακριβώς και τα δικά τους – Αναστάσιος και Αικατερίνη.


πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου