Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σάκης Τανιμανίδης: Έγινε πιλότος για μια μέρα! [βιντεο]

Πιλότος για μια μέρα έγινε ο Σάκης Τανιμανίδης!

Ο Mr Survivor έκανε ένα μεγάλο όνειρό του πραγματικότητα και πέταξε για πρώτη φορά πάνω από την Αθήνα, από τη θέση του πιλότου, στο πλαίσιο του φετινού Athens Flying Week που θα γίνει στην Τανάγρα.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ο γνωστός παρουσιαστής, που φέτος θα δούμε και πάλι στο Survivor 3 ανέβασε ένα Video με τα κατορθώματά του στο Instagram και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Έγινα και πιλότος! Στην πρώτη μου πτήση πάνω από Αθήνα, καταρχάς δεν πέσαμε! Αυτό το σκ, λοιπόν, όποιος θέλει να μείνει με το στόμα ανοιχτό μπορεί να πάει στην Τανάγρα για να παρακολουθήσει το Athens Flying Week, ένα εντυπωσιακό show με κορυφαίους πιλότους και τα απίστευτα ακροβατικά τους με τα αεροσκάφη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Λίγα λόγια για την 7η Athens Flying Week

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2018, με τους πάνω από 350.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά και απογειώνεται για τρίτη φορά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2018!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου