Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ποιος είπε ότι το «ένα στα γρήγορα» δεν έχει ψυχή;

5 στάσεις για τις μέρες εκείνες που ούτε έχεις ούτε και θέλεις να διαθέσεις χρόνο.

Σε έχουν αναθρέψει λέγοντάς σου ότι οι γυναίκες θέλουν το χρόνο, την άνεση και κυρίως την καλή τους τη διάθεση. Ναι, τα επιβεβαιώνω κυρίως όσον αφορά στο σ*ξ.

Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είναι εκείνες οι φορές που πραγματικά θέλεις-και θέλει-ένα στα γρήγορα για να συνεχίσεις τη ζωή σου, σαφώς με ανεβασμένη διάθεση. Είναι εκείνες οι φορές, που ναι μεν νυστάζεις και σέρνεσαι, αλλά δε θέλεις να απογοητεύσεις και το μωρό.

Για όλες εκείνες τις φορές σου έχω 5 στασούλες για να είναι όλα όπως πρέπει:

Γρήγορα και παθιάρικα. Take a look my friend.

1. To όρθιο doggy

Εξαιρετική για όσους θέλουν να ξεμπερδεύουν μέσα σε 5 λεπτά. Το έπιπλο είναι άχρηστο και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας τοίχος-για την αντίσταση, κατάλαβες. Είσαι αναγκασμένος να τελειώσεις γρήγορα γιατί από το δίλεπτο και μετά σε πονάνε μέχρι και τα μαλλιά σου και φυσικά δεν υπάρχουν ούτε προκαταρκτικά ούτε αγκαλίτσες μετά. Μπανάκι και ύπνος κατευθείαν.

2. Και μιας και είπα μπάνιο…

Σ*ξάκι στο ντους. Απλό, λιτό και έχεις και το αισθησιακό εφέ του νερού που τρέχει. Μόνο που θέλει προσοχή μη φάτε γλίστρα και ειδικά στην ηλικία μας δεν είμαστε για τέτοια. Το βολικό της υπόθεσης, είναι ότι δε χρειάζεται καν να πας για ντους μετά.

3. Το τραπεζάτο

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία επιφάνεια. Τραπέζι θα είναι; Γραφείο; Πάγκος; Αδιάφορο. Εκείνη στρογγυλοκάθεται, παίρνει θέση και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αν θέλεις να το κάνεις και πιο κινηματογραφικό, μπορείς να ρίξεις με μία ό,τι υπάρχει πάνω στο τραπέζι για να την τρελάνεις κυριολεκτικά. Το'χει κάνει και ο Γκλέτσος στο «Στην Υγειά μας βρε παιδιά»

4. Εβδομήντα μείον ένα

Δε θέλεις penetration my friend; Ας μην έχεις. Μπορείς να ασχοληθείς με το στοματικό σε* και δη το ταυτόχρονο. Πόσο θα σας πάρει για να επέλθει η ολοκλήρωση; 5 λεπτά; 10 λεπτά; Παραπάνω δύσκολο.

5. Το καναπεδάτο

Και εκεί που είστε έτοιμοι να βάλετε σειρούλα -έχουν καταστρέψει σχέσεις τελικά-  σε πιάνει μια τρέλα, τη βάζεις να καθίσει πάνω σου, ξέρεις με πρόσωπο προς το μέρος σου, και κάπως έτσι ζείτε το απόλυτο πάθος για τα επόμενα… τρία λεπτά! Εύγε. Πάτα το play να ξεκινήσει το επεισόδιο.

ΓΩΓΩ ΦΟΥΝΤΑ

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου