Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τα καλλιστεία ομορφιάς επιστρέφουν στην τηλεόραση

Ύστερα από οκτώ χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση ο διαγωνισμός «Σταρ Ελλάς».

Τηλεοπτικό comeback κάνει ο διαγωνισμός «Σταρ Ελλάς» και θα μεταδοθεί από το Μακεδονία TV στις 30 Σεπτεμβρίου

Ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων, που αποτελούσε για πάρα πολλά χρόνια το κοσμικό και τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, θα έχει και πάλι τηλεοπτική κάλυψη, όχι όμως από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αλλά από εκείνη του Μακεδονία TV, που φέτος έχει ανανεώσει το πρόγραμμά του και στοχεύει να μπει στη μάχη της τηλεθέασης με αξιώσεις.

Λάμψη, φώτα και δροσερά κορίτσια είναι έτοιμα να διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους «Σταρ Ελλάς», «Μις Ελλάς» και «Μις Γιανγκ», που θα τα φέρουν στο προσκήνιο της δημοσιότητας, στον χώρο της πασαρέλας και του θεάματος. Ολα τα βλέμματα, λοιπόν, θα είναι στραμμένα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Γκάζι, όπου θα λάβει χώρα το λαμπερό event, για να δούμε ποιες θα είναι οι νικήτριες από τη μεγάλη λίστα των υποψήφιων κοριτσιών που θα διεκδικήσουν μια θέση στο όνειρο.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς «Μις Υφήλιος», «Μις Κόσμος», «Miss International» και «Μις Ευρώπη». Για την ιστορία, ο διαγωνισμός ομορφιάς ξεκίνησε το 1925 με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Εθνος» και από το 1990 έως το 2010 μεταδιδόταν τηλεοπτικά από το δίκτυο του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», έως τις 18 του μήνα θα ανακοινωθεί από το κανάλι και η κεντρική παρουσιάστρια της διοργάνωσης. Και εκεί η μάχη είναι μεγάλη, αν σκεφτεί κανείς ότι στο παρελθόν τη θέση αυτή είχαν η Ελένη Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίες ήταν πιο όμορφες και από τις υποψήφιες... Και ενώ όλα είναι σχεδόν έτοιμα, το Μακεδονία TV τηρεί σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν τη Μαρία Ψηλού, που στέφθηκε πέρυσι «Σταρ Ελλάς», να παραδίδει το στέμμα στη φετινή νικήτρια, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά στους διαγωνισμούς που βλέπαμε on camera...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου