Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Τέτα Καμπουρέλη: «Η βασική κρίση που πέρασε ο γάμος μου ήταν απλά η γκρίνια του Βασίλη»

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την τηλεοπτική της συμμετοχή στην πρωινή εκπομπή του Mega ενώ αργότερα ασχολήθηκε και με την υποκριτική.


Η διάσημη «νυχού», Τέτα Καμπουρέλη σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον άντρα της, το γάμο της ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει την κρίση που έχει περάσει η σχέση της με τον σύζυγο της.

Η γνωριμία με τον σύζυγο σας Βασίλη Γκουρούση έγινε στην Καισαριανή… Γειτονάκια! «Δύσκολες εποχές για ραντεβουδάκια. Ναι, ίδια γειτονιά, ίδιο σχολείο. Βλεπόμασταν όμως στα αγγλικά, στο σχολείο, στη γειτονιά»

Η πρόταση γάμου έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο; «Ακριβώς! Ήρθε με τους γονείς του στη γιορτή μου, στις 24 Σεπτεμβρίου, με ζήτησε από τους δικούς μου και εκείνο το βράδυ δώσαμε λόγο. Αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και λίγο αργότερα παντρευτήκαμε»

Μιλήσατε ανοιχτά για την κρίση που περάσατε.
«Δεν ήταν μία, αλλά η αγάπη όλα τα νικά»

Την πιο σφοδρή, την πιο δύσκολη, την προκάλεσε η αναγνωρισιμότητα σας;
«Η βασική κρίση που πέρασε ο γάμος μου ήταν απλά η γκρίνια του Βασίλη! Δεν μπορούσε να με βλέπει όσο θα ήθελε. Ε, αποφάσισα να τον παίρνω μαζί μου. Είναι συνέχεια δίπλα μου. Έτσι, ησύχασε αυτός, ησύχασα κι εγώ.

 Το ότι έγινα γνωστή και ότι οι επαγγελματικές δραστηριότητες μου αυξήθηκαν δεν σημαίνει ότι παραμέλησα την οικογένεια μου. Σε κάθε μου βήμα τους είχα πάντα κοντά μου», εξομολογείται η ίδια στην εφημερίδα espresso


πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου