Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Θυμάσαι τη Λυδία από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις (φωτο)

Οι «Λατρεμένοι μου γείτονες» είναι μία από τις τηλεοπτικές σειρές που μας έκανε να κολλήσουμε αρκετά στην τηλεόρασή μας τη διετία 2007-2009 και είμαστε σίγουρες πως κι εσύ την έβλεπες. 

Και στις δύο σεζόν, η πρωταγωνίστρια οικογένεια προσπαθεί να αναστατώσει τη ζωή των γειτόνων της, με απώτερο σκοπό να δεθεί μαζί τους, κάτι που φυσικά καταφέρνει.

Το στόρι λίγο πολύ το γνωρίζεις, σίγουρα έχεις δει ξανά και ξανά τις επαναλήψεις, αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι το πώς μοιάζουν πια οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς. Για παράδειγμα, θυμάσαι τη Λυδία από τον δεύτερο κύκλο; Ήταν η μικρότερη κόρη του ζεύγους Γαληνού, που έκανε πολύ παρέα με την τραγουδίστρια Μπέτυ.

Η Μαρίτα Γαγάνη ή αλλιώς Λυδία, έχει μεγαλώσει πια πάρα πολύ και στοιχηματίζουμε πως δεν θα την αναγνωρίσεις. Θυμίζει ακόμη εκείνο το μικρό και χαριτωμένο κοριτσάκι, όμως είναι πια πολύ πιο μεγάλη και πάρα πολύ όμορφη. Η Μαρίτα είναι πια 19 ετών και ασχολείται με τον χορό, το modelling, αλλά και το βόλεϊ.

Επειδή όμως η εικόνα λέει πολλά περισσότερα από τα λόγια θα σε αφήσουμε να δεις παρακάτω τις φωτογραφίες της και να βρεις τις διαφορές.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.






πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου