Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Τι συμβαίνει στα παρασκήνια του GNTM; «Τα περισσότερα κορίτσια ήταν νηστικά και πεινασμένα»...

Tα όσα... απίστευτα συμβαίνουν στα παρασκήνια του κατά τα άλλα λαμπερού ριάλιτι μοντέλων του Star, Greece's Next Top Model αποκαλύπτει ή πιο σωστά... ισχυρίζεται συνεργάτης της παραγωγής. 

Ανώνυμα και χωρίς να δημοσιοποιείται η ταυτότητα του ανθρώπου που μιλάει για όλα αυτά, παρουσιάζεται μία πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που παρακολουθούμε εμείς στις οθόνες μας κάθε Δευτέρα βράδυ.

«Την περίοδο των κάστινγκ συνέβησαν πολλά και απίστευτα περιστατικά... Υπήρχαν πολλά κορίτσια που έρχονται με τη μητέρα τους η οποία έμενε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Κάποιες μαμάδες μάλιστα προσέγγιζαν στελέχη της παραγωγής και παρακαλούσαν να μεσολαβήσουν, ώστε κάποιες εξ’ αυτών που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, για παράδειγμα, να παίρνουν τα φάρμακά τους στην ώρα τους» ισχυρίστηκε στο Gala ο συγκεκριμένος άνθρωπος και συνέχισε:

«Πολλά κορίτσια άλλαζαν συνεχώς ρούχα και παπούτσια και κάθονταν με τις ώρες μπροστά στους καθρέφτες προσπαθώντας να γίνουν όσο πιο όμορφες και αρεστές στην κριτική επιτροπή. Βοηθούσε η μία την άλλη, ειδικά στην επιλογή του μαγιό προκειμένου να επιλέγει αυτό που ήταν το πιο σεμνό και το λιγότερο προκλητικό.

Βάφονταν και ξεβάφονταν αλλά το μόνο που τις άγχωνε ήταν οι πλαστικές επεμβάσεις και τα τατουάζ τους. Είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν αρέσουν στους κριτές και ρωτούσαν με αγωνία αν αυτή θα μπορούσε να είναι αιτία για να απορριφθούν.

Ωστόσο αυτό που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό δεν είχε σχέση με την εμφάνιση. Ήταν το ότι, καθώς μέχρι να εμφανιστούν ενώπιον της κάμερας και των κριτών δεν έτρωγαν τίποτα. Μόλις τελείωναν το βράδυ που η παραγωγή έπαιρνε πίτσες για τους τεχνικούς ορμούσαν και δεν άφηναν ψίχουλο. Ήταν φοβερό, άδειαζαν τα κουτιά μέσα σε λίγα λεπτά»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου