Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Τσαουσόπουλος: «Παρουσιάζουν τηλεπαιχνίδια άσχετοι, άγνωστοι, με κακά ελληνικά, καθόλου χιούμορ»

Είναι μία από τις εμβληματικές φιγούρες στο ελληνικό ραδιόφωνο και όχι άδικα, αφού ασχολείται με το μέσο από την ηλικία των 11 χρόνων!

Ο άλλοτε θρυλικός ραδιοπειρατής με το nickname «267», Μιχάλης Τσαουσόπουλος, πάντα πρωτοπόρος στα ερτζιανά, μιλάει στην «Espresso» για το αν θα επέστρεφε ποτέ στην τηλεόραση.

Παρουσιάζατε στο παρελθόν την εκπομπή «Ναι ή όχι». Θα επιστρέφατε στην τηλεόραση;

«Το «Ναι ή όχι» είχε μεγάλη τηλεθέαση, γιατί ήταν απλό, όπως και το ραδιόφωνο. Ησουν εσύ και ο κόσμος. Τα υπόλοιπα της τηλεόρασης, όλα, είναι σκηνοθετημένα. Υπήρχαν τέσσερις κάμερες που με κυνηγούσαν, επέλεγα στην τύχη τον κόσμο και απλώς οι κάμερες κατέγραφαν. Αυτό μου άρεσε. Δεν θα έλεγα όχι να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να γίνει... Είναι αστείο, γιατί ξέρω ότι όλα τα στελέχη της τηλεόρασης με ακούν και μου το έχουν πει. Πώς και δεν έχουν σκεφτεί «αυτός είναι πολύ καλός στα παιχνίδια, γιατί δεν τον βάζουμε σε ένα τηλεπαιχνίδι;»; Δεν είναι ένα ερώτημα;», λέει στην εφημερίδα και συνεχίζει:

«Γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Από την άλλη, παρουσιάζουν τηλεπαιχνίδια άσχετοι, άγνωστοι, με κακά ελληνικά, καθόλου χιούμορ. Δεν αναφέρομαι σε όλους... Ή πιο παλιά, που ήταν μόδα τα τηλεπαιχνίδια να τα κάνουν ηθοποιοί. Για ποιον λόγο; Βέβαια, η τηλεόραση έχει... κολλήσει και γι’ αυτό βλέπεις ταχύτατη εξέλιξη του Netflix στην Ελλάδα. Γιατί είναι τα ίδια διευθυντικά στελέχη, τα οποία διαλέγουν και ανακυκλώνουν τις αποτυχίες τους. Εάν δεν κάνω τηλεόραση, δεν με νοιάζει», καταλήγει.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου