Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τσιμτσιλή – Σκορδά: Συνάντηση ύστερα από χρόνια!


Όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί.


Λαμπερές και επιτυχημένες, η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συναντήθηκαν, σύμφωνα με το tv kous kous σε εκδήλωση στο «Golden Hall» και αντάλλαξαν θερμές αγκαλιές, φιλιά, ενώ ήπιαν και έναν καφέ, που διήρκεσε για αρκετή ώρα.

Με αυτόν τον τρόπο οι παρουσιάστριες διέψευσαν όλες αυτές τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν παρεξηγηθεί.

«Υπάρχει μία σχέση πολλών ετών με τη Φαίη. Υπάρχουν φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και απλά τροφοδοτούνται από την καθημερινότητα. Κάποια περίοδο και λόγω Alter κάναμε κολλητή παρέα, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Τώρα γίναμε και οι δύο μανούλες, δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαστε τσακωμένες», έχει πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε παλαιότερη συνέντευξη της όταν τη ρώτησαν σχετικά, ενώ είχε συμπληρώσει:

«Με τη Φαίη είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε, όμως, κολλητή παρέα ούτε έχουμε μια καθημερινότητα ούτε μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Υπάρχει μια αγάπη που μας συνδέει, κοινές αναμνήσεις, είμαστε δίπλα η μία στην άλλη στις σημαντικές μας στιγμές, από εκεί και πέρα και οι δύο έχουμε τα παιδιά και το... τρέξιμο, εδώ δεν προλαβαίνουμε να δούμε τον άνθρωπο μας, θα δούμε τις φίλες μας;», είχε πει.


Φωτογραφίες: περιοδικό tv kous kous

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου