Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Βασίλης Καμίτσης: «Με γεμίζει τόσο ψυχικά η αγάπη του κόσμου»

Ο Βασίλης Καμίτσης σε συνέντευξή του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε οικονομικά ακολουθώντας το επάγγελμα του ηθοποιού.

Σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις;

Κάποια εποχή που έβρισκα δύσκολα δουλειά δεν υπήρχαν ρόλοι, δεν με ήθελαν... εκεί στέφτηκα να τα παρατήσω. Είχα ανοίξει ένα μαγαζί δισκοπωλείο της εποχής τότε είχαμε ακόμα βινύλιο, για να έχω ένα εισόδημα σίγουρο, έκατσε και το θέατρο πιο έντονα μετά, με γνώρισαν οι περισσότεροι σκηνοθέτες συγγραφείς και έλεγαν αυτός μου κάνει για εκείνο τον ρόλο. Είχα γίνει λίγο καρατερίστας.

Τι θυμάσαι από τις επιθεωρήσεις; Ποιοι ήταν αυτοί που θα ξεχώριζες στην επιθεώρηση;

Τον Θανάση Βέγγο, τον Χρόνη Εξαρχάκο, τον Σταύρο Παράβα, τον Μουστάκα και τον Στάθη Ψάλτη εννοείται.

Τώρα το 2018 πώς είσαι, πώς επιβιώνεις, πώς ζεις;

Σύνταξη βγάλαμε απλά δεν την λέμε γιατί πήγα στο ΙΚΑ και τους μάλωσα, γιατί λέω συμπλήρωσα τα χρόνια συμπλήρωσα τα ένσημα άρα βγαίνω; Βγαίνεις. Και μου δίνουν ένα χαρτί σύνταξης γήρατος και λέω τι γήρατος εγώ δεν είμαι γέρος. Δεν είναι δυνατόν-με είδες με καμιά μαγκούρα με κανένα «πι» βλέπεις άσπρα μαλλιά; Νέο παιδί είμαι. Έτσι. δίνονται μου λέει και μου κακοφάνηκε.

Οπότε είσαι σε μία φάση που έχεις ένα εισόδημα;

Έχω ναι ένα επίδομα ανεργίας το λέμε είναι πουρμπουάρ η σύνταξη τώρα.

Πόσο τραγικό και λυπηρό μετά από τόσα χρόνια δουλειάς...

Είναι τραγικό και λυπηρό αλλά ευτυχώς που κάνω αυτή την δουλειά και έχω τον κόσμο που μου δίνει αυτή την χαρά που ξεχνάω το οικονομικό. Με γεμίζει τόσο ψυχικά η αγάπη του κόσμου και στο δρόμο που περπατάω και μου λένε να βγάλω μια σέλφι; Λέω "δεν τρως το φαΐ σου θέλεις να τρομάζεις για να τρως;" Εκεί είναι σαν μου έδωσε εκατό χιλιάδες.

Οικογένεια;

Έχω μία κόρη και έχω... απλά βιάστηκε μικρή και μου έκανε εγγόνι.

Πόσο χρονών είναι;

Το εγγόνι δύο, η κόρη είκοσι δυο.

Θα έχεις τρελαθεί με το εγγόνι;

Ναι είναι τρέλα. Κοριτσάκι είναι, δεν έχω άντρα στην οικογένεια. Έχω την μάνα μου, την αδερφή μου, την γυναίκα μου, η πεθερά μου, οι αδερφές της τρεις, η κόρη μου, η εγγονή, ένα αγόρι βρε παιδιά... σε μια οικογένεια μόνο γυναίκες; Ούτε ο Σαουδάραβας.

Πηγή: ΧΑΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου